Merhabalar,
5 Yıldır aktif klanız ve şuana kadar bir kişiyle kavgamız herhangi birşeyimiz olmadı.
Ara vermiştik ve 2 hafta önce server açtık.
Geçen hafta ; 213.238.173.71 (GokTurk Gaming Jailbreak) sahipleri ve yöneticileri ts3de afk atmaya başladılar,bende adowu forumda gördüğüm için üye verdim fakat amaç başkaymış adam çekme,reklam bunu duyunca arkaşlarla argo kelimeler kullanmışlar,adow denilen çoçuk 14,15 yaşında küfür ettiği adam evli bir adam çoçuğu olan bir adam yani terbiyesiz bir insan kısaca.
Ondan sonra servere vurmaya başladılar,ts3 zaten hiç durmadı sürekli düşme saldırı herneyse birgün ts3 biri geldi tehtit etmiş.Ben zaten şaşırdım adow yardımcı olduğum biriydi nasıl böyle bir ayıp yapabilir dedim kendi kendime,sonrasında gittim dedim kardeşim sıkıntınız ne dediği laf adow vur dedi vuruyorum,dedim ülke neyle uğraşıyor siz neyle dedim bunlar gülmeye başladı insanlık hali dayanamadım küfür bastım sonra vido çektim serverinizi banlatcam tarzı 1,2 tehtit ettim banladılar direk,o günden beri servere vurmuyolar ama ts3e hergün vuruyolar çoçuğu uyardım forumdan mesaj attım vurma diyorum dediği laf serverine vurmuyorum ts3üne vuruyorum bu çoçuğu güzellikle uyardım konu açmadım ama anlıcak dilden deyil csdurağı yetkilelerinden şunu istiyorum bu adow adlı kullanıcı herkeze böyle yapıyor,o kadar emek veriyoruz gidiyor. 3. teamspeak3'e geçişim olucak 2 haftada ts3 verdiğim paraya yazık.Bi uyarı verseniz sonuç olarak biz csduragında müşteriyiz bu çoçukta csdurağında sürekli rahatsızlık veriyor,servere vurdugunu zaten iplerden belli olur bizim servere kaç defa girip çıktılar.Kaç defa uyardım gelmişler bizden özür dileyin diyorlar özür dile dediği adamın onun yaşındaçoçuğu var.
Bir kişiye şuana kadar yanlış yaptıysak gelsin yazsın,fakat biz sv açarken ts3 sorun saldırı olmaz diye düşündük ama bunlar serverle ts3 ayrı dıye her ts3 vuruyorlar boş iş yaptıklarının farkında deyiller ama dur demesseniz devam edicekler.
Diceksiniz ts3 aldığınız yerle ilgili fakat 3. yer ve aradığım imkanlar malesefki kısıtlı yine diceksiniz ts3 bizi ilgilendirmiyor aldığınız firmaya söyleyin fakat siz birşey yapmassanız bunlar durmayacak.
NOT : Zaten bu çoçuğun herhangi bir bilgisini öğrendiğim anda şikayet edicem birşey çıkmayacağını biliyorum ama o korkuyu yaşatmak istiyorum,telefon filan istiyoruz çoçuk 13,14 yaşında korkudan konuşamıyor.
Konu için kusura bakmayın yanlış yerde fakat şikayet bölümü kapalı ama çözüm gelmediği takdirde server ilerlemeyecek.Kafanızı şişirmek istemezdim ama gına getirttiler.
Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Saldırı
ts3 adresiniz başka bir yerde, hizmet vermediğimiz yer için genelde herhangi bir işlem yapmayız. Ancak istisnai durumlar olabiliyor, zorbalığa hep karşı çıktık
@ADOW böyle bir şey varsa derhal son verin
@ADOW böyle bir şey varsa derhal son verin
Link: | |
Linklerini gizle |