Hiçbir Sorun Yokken Panel Bilgileri Çekemiyor Durdukyere Gitti
Diğer Sunucuma Baktım Onda Sorun Yok Ama CS91'li İpimde Bu Sorun Ortaya Çıktı Çok Büyük Birşey Değil Ancak Diğerlerinde Sorun Yokken cs91'de Sorun Olması Düşündürdü Serverde Lag Adında Konu Açmıştım Sonra Bu Oldu. Paylaşma Gereği Duydum.
CS91
CS222
Panel Bilgi Çekilemedi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 576
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Panel Bilgi Çekilemedi
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 528
Panel Bilgi Çekilemedi
Konsol dan ard arda komut gönderdiysen reunion modulu saldırı olarak algılayıp 10dk ban atar o yüzden olmuştur sanırım, lag sorunu fps drop sorunu hala devam ediyor evet bekliyoruz düzelmesini veya mantıklı bi açıklama bekliyoruz.Mr.Persians yazdı: Pzt Şub 03, 2020 2:07 am Hiçbir Sorun Yokken Panel Bilgileri Çekemiyor Durdukyere Gitti
Diğer Sunucuma Baktım Onda Sorun Yok Ama CS91'li İpimde Bu Sorun Ortaya Çıktı Çok Büyük Birşey Değil Ancak Diğerlerinde Sorun Yokken cs91'de Sorun Olması Düşündürdü Serverde Lag Adında Konu Açmıştım Sonra Bu Oldu. Paylaşma Gereği Duydum.
CS91
........1.PNG
CS222
.............2.PNG
Link: | |
Linklerini gizle |