Rampage saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
Rampage saldırı
Rampage ts3ume saldırı toplantı yapamıyorum omer bey ben artık sıkldım eyer boyle ınsanları yasaklamazsanız ben artık basaka hosta gecmeyı dusunuyorum boyle sey olmaz ddos atıyolar ha bire biktik artık adam akılı toplantı yapmıyoruz yok bıze ıatat edeceksınız felan dıyor ben bunlarla ugrasamam lutfen ilgilenin ...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Rampage saldırı
ts3 saldırısına csduragi ne yapabilirki cs serverinize saldırı olursa ozmaan ilgilenirler die biliyorum bence ts3 aldıgınız yere söleyin veya korumalı ts3 alın bence
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Rampage saldırı
yanlız swde atıyolar ama genelde ts3 atıyolar boyle kısler barınmaması gerek zaten kac kere ddostan yasaklandılar beli deyilmi ne olduklarıAyaz Hepyek yazdı: Cmt Ara 28, 2019 8:36 pm ts3 saldırısına csduragi ne yapabilirki cs serverinize saldırı olursa ozmaan ilgilenirler die biliyorum bence ts3 aldıgınız yere söleyin veya korumalı ts3 alın bence
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
Rampage saldırı
dogru ama bunları soyu bitmezki sen en iyisi korumalı ts3 alman.ADOW yazdı: Cmt Ara 28, 2019 8:40 pmyanlız swde atıyolar ama genelde ts3 atıyolar boyle kısler barınmaması gerek zaten kac kere ddostan yasaklandılar beli deyilmi ne olduklarıAyaz Hepyek yazdı: Cmt Ara 28, 2019 8:36 pm ts3 saldırısına csduragi ne yapabilirki cs serverinize saldırı olursa ozmaan ilgilenirler die biliyorum bence ts3 aldıgınız yere söleyin veya korumalı ts3 alın bence
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
- İletişim:
Rampage saldırı
zaten ovh game koruma var ts3 yinede dusuyor ... veletler busuru makıneyle saldırıyoAyaz Hepyek yazdı: Cmt Ara 28, 2019 8:42 pmdogru ama bunları soyu bitmezki sen en iyisi korumalı ts3 alman.ADOW yazdı: Cmt Ara 28, 2019 8:40 pmyanlız swde atıyolar ama genelde ts3 atıyolar boyle kısler barınmaması gerek zaten kac kere ddostan yasaklandılar beli deyilmi ne olduklarıAyaz Hepyek yazdı: Cmt Ara 28, 2019 8:36 pm ts3 saldırısına csduragi ne yapabilirki cs serverinize saldırı olursa ozmaan ilgilenirler die biliyorum bence ts3 aldıgınız yere söleyin veya korumalı ts3 alın bence
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Rampage saldırı
Bizim hizmetimiz olmayan bir şeye saldırı geliyor diye kalkıp başka hosta geçeceğiz mi diyorsunuz ?
Güle güle, yeni yerinizde size iyi oyunlar dileriz
Keza bizdeki cs sunucularınıza bir atak oluyorsa, tab'a basıp net_graph 3 açık şekilde ekran görüntüsü, tarih, saat, dakika atın kontrol edelim
Güle güle, yeni yerinizde size iyi oyunlar dileriz
Keza bizdeki cs sunucularınıza bir atak oluyorsa, tab'a basıp net_graph 3 açık şekilde ekran görüntüsü, tarih, saat, dakika atın kontrol edelim
Linklerini gizle |