Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ciddi sunucu açığı hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen PouexOfficial »

ENESIZM yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:29 pm
PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:26 pm
ENESIZM yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:18 pm Hayır sandığınız gibi değil. Sadece bu eklenti kurulu sunucuya giriş yapan oyuncuların şifrelerini almakta. O anlattığın olayın olması imkansız.

--
Bununda fixi çok kolay. Herkeste "_pw" olarak girili. Siz sunucunuza özel olarak "_pw" yerine "_pswd" gibi gibi şeyler yapabilirsiniz. Çünkü sadece "_pw" olan şeyi çekiyor.
Elinde sonunda sen onu "_pswd" de yapsan elinde sonunda ogrenir onuda çektirir onun önemi yok direk kökten yasaklanması lazım.
dostum sen olayı anlamadın. Şimdi ben bu eklentiyi kurarsam, sadece benim sunucuma giren oyuncuların şifrelerini loglarım. Eğer oyuncularımın şifrelerini _pswd gibi bir şey yaparsam otomatikmen bu eklenti şifrelerimizi çekmeyecektir.
Canım benim demek istedigim onu ogrenirler ogrendikten sonra bi tane daha if koyar seninkini çektirir anlatabildimmi?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen ENESIZM »

PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:31 pm
PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:26 pm

Elinde sonunda sen onu "_pswd" de yapsan elinde sonunda ogrenir onuda çektirir onun önemi yok direk kökten yasaklanması lazım.
dostum sen olayı anlamadın. Şimdi ben bu eklentiyi kurarsam, sadece benim sunucuma giren oyuncuların şifrelerini loglarım. Eğer oyuncularımın şifrelerini _pswd gibi bir şey yaparsam otomatikmen bu eklenti şifrelerimizi çekmeyecektir.
Canım benim demek istedigim onu ogrenirler ogrendikten sonra bi tane daha if koyar seninkini çektirir anlatabildimmi?
Benim oyuncum neden başka sunucuya girsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen PouexOfficial »

ENESIZM yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:32 pm

Senin oyuncuna soylersen girmez ama 200e yakın clan var elinde sonunda biri giricek bu eklentiyi paylaşmasaydım kimse bilmicekti bunu sende bilmicektin senin oyuncuların başka sunucuya giricekti bu eklentiyi paylaşma sebebim başka bir forumda paylaşıldı o yüzden fixlenmesi için paylaştım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:36 pm
Senin oyuncuna soylersen girmez ama 200e yakın clan var elinde sonunda biri giricek bu eklentiyi paylaşmasaydım kimse bilmicekti bunu sende bilmicektin senin oyuncuların başka sunucuya giricekti bu eklentiyi paylaşma sebebim başka bir forumda paylaşıldı o yüzden fixlenmesi için paylaştım.
Konu linkini ö.m ile atarmısın?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Kaybetmeyen
Clan İsmi: RedDawn

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen Kaybetmeyen »

neden girmesin ki adam sıkılmıstır deathrun veya pro girer hep aynı sunucuda kalmiyor ki adam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Yüklediğiniz sma dosyalarının içini sizde yüklerken kontrol edin. get user info ile çekilmiş pw komudududa ayrı ayrı bölünmüş. get user info yasaklanırsa çoğu eklenti rafa kaldırılır. Bir gözden geçirilecektir bu yinede göndereceğim..
+Eklenti başka forumdan alınmış. Başka yerlerde csd deki gibi iyi niyet taşımayan eklentiler olabiliyor bunu bilemeyiz malesef dikkatli olmak lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

herhangi bir ciddi açık vs oluşturmuyor, yıllardır mevcut olan bir eklenti.
Panele yüklemesi normalde engelli, yapan muhtemelen info değerini bölüp geçirmiş müsait olduğumda direk amxmodx'den engellerim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Burada engellenir, diğer tarafta engellenir mi? Siz bunu düşünün. Sonuçta oranın destek forumunda paylaşılmış.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli