Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ciddi sunucu açığı hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
Server Ip/DNS: 213.238.173.111
Clan İsmi: NivaGaming
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen PouexOfficial »

Ekte verdiğim eklenti sayesinde diğer sunuculardaki insanların pwlerini çekiyor bu sorunla ilgilenilmesi lazım ciddi bir sorun.
[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

İlyas ERTEKİN

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen İlyas ERTEKİN »

diğer sunuculardaki pw lerimi çalıyor ? yani diyelim bu eklenti cs1 e kurulduysa diğer tüm sunuculardaki adminlik şifreleri çalınıyor öyle mi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Kaybetmeyen
Clan İsmi: RedDawn

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen Kaybetmeyen »

Öyle birsey oluyorsa neden burdan attin ki mail olarak atabilirdin simdi düsman olan sunucular birbirlerine yapar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Kaybetmeyen yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:10 pm Öyle birsey oluyorsa neden burdan attin ki mail olarak atabilirdin simdi düsman olan sunucular birbirlerine yapar.
Sana katılıyorum fakat kimse çevap vermiyor mail atsak wpden yazsak geç ve ters çevap veriliyor o yüzden burdan paylaşmak istedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:12 pm
Kaybetmeyen yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:10 pm Öyle birsey oluyorsa neden burdan attin ki mail olarak atabilirdin simdi düsman olan sunucular birbirlerine yapar.
Sana katılıyorum fakat kimse çevap vermiyor mail atsak wpden yazsak geç ve ters çevap veriliyor o yüzden burdan paylaşmak istedim.
Daha öncesinde attığım cfg incelenip fixlenmişti. E-posta olarak atman en doğrusuydu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

-NexuS

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen -NexuS »

PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 9:40 pm Ekte verdiğim eklenti sayesinde diğer sunuculardaki insanların pwlerini çekiyor bu sorunla ilgilenilmesi lazım ciddi bir sorun.
[@Bilinmeyen Etiket]
İnsanların güvenini sarsacak bir eklenti yazılmış. Bunu yazan kişi *** adında saçma sapan bir forum sahibi. Buna karşılık bir önlem alınır ise güzel olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen ENESIZM »

Hayır sandığınız gibi değil. Sadece bu eklenti kurulu sunucuya giriş yapan oyuncuların şifrelerini almakta. O anlattığın olayın olması imkansız.

--
Bununda fixi çok kolay. Herkeste "_pw" olarak girili. Siz sunucunuza özel olarak "_pw" yerine "_pswd" gibi gibi şeyler yapabilirsiniz. Çünkü sadece "_pw" olan şeyi çekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
PouexOfficial
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

ENESIZM yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:18 pm Hayır sandığınız gibi değil. Sadece bu eklenti kurulu sunucuya giriş yapan oyuncuların şifrelerini almakta. O anlattığın olayın olması imkansız.

--
Bununda fixi çok kolay. Herkeste "_pw" olarak girili. Siz sunucunuza özel olarak "_pw" yerine "_pswd" gibi gibi şeyler yapabilirsiniz. Çünkü sadece "_pw" olan şeyi çekiyor.
Elinde sonunda sen onu "_pswd" de yapsan elinde sonunda ogrenir onuda çektirir onun önemi yok direk kökten yasaklanması lazım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen seypa »

Adminlerinize steam zorunlu tutun. Adminliği steamid sine yazın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Ciddi sunucu açığı hk.

Mesaj gönderen ENESIZM »

PouexOfficial yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:26 pm
ENESIZM yazdı: Cmt Ara 21, 2019 10:18 pm Hayır sandığınız gibi değil. Sadece bu eklenti kurulu sunucuya giriş yapan oyuncuların şifrelerini almakta. O anlattığın olayın olması imkansız.

--
Elinde sonunda sen onu "_pswd" de yapsan elinde sonunda ogrenir onuda çektirir onun önemi yok direk kökten yasaklanması lazım.
dostum sen olayı anlamadın. Şimdi ben bu eklentiyi kurarsam, sadece benim sunucuma giren oyuncuların şifrelerini loglarım. Eğer oyuncularımın şifrelerini _pswd gibi bir şey yaparsam otomatikmen bu eklenti şifrelerimizi çekmeyecektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli