Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
ilkayBeyYoutuber yazdı: Cmt Kas 23, 2019 5:23 pm
omar o zaman 3 serverinede niye giriş yapımıyor komple yasaklanmadıda
Adam belki kapatmıştır girişleri yasaklandığı zaman sunucuları kiralığa düşer.
Sen ne demek istiyosun anlamadım yukarda diyosunki yasak değil şimdide girişleri yasakladığı için sunucusu kiralığa düşer diyosun?
Hangi bayrağa selam veriyosun anlamış değilim yasak değil bilgisini neye dayanarak soyluyorsun?
ilkayBeyYoutuber yazdı: Cmt Kas 23, 2019 5:23 pm
omar o zaman 3 serverinede niye giriş yapımıyor komple yasaklanmadıda
Sen ne demek istiyosun anlamadım yukarda diyosunki yasak değil şimdide girişleri yasakladığı için sunucusu kiralığa düşer diyosun?
Hangi bayrağa selam veriyosun anlamış değilim.
, kullanmayı unutmuşum ama yinede açıkça anlaşılıyor. Belki girişleri kendisi kapatmıştır demişim ve yasaklandığı zaman sunucuları kirala düşeceğini belirtmişim. TÜRK bayrağına selam olsun.
omar yazdı: Cmt Kas 23, 2019 5:24 pm
, kullanmayı unutmuşum ama yinede açıkça anlaşılıyor. Belki girişleri kendisi kapatmıştır demişim ve yasaklandığı zaman sunucuları kirala düşeceğini belirtmişim. TÜRK bayrağına selam olsun.
Yasak değil kelimesini neye dayanarak soyluyorsun bu bilgi nerden geliyor soyleyebilirmisin?
Yasak değil kelimesini neye dayanarak soyluyorsun bu bilgi nerden geliyor soyleyebilirmisin?
Seninle konuşmaya değmez gerçekten. Ömer bey bir yanıt vermeden anlamıyorsunuz, bekle bakalım ne diyecek.
omar yazdı: Cmt Kas 23, 2019 5:33 pm , kullanmayı unutmuşum ama yinede açıkça anlaşılıyor. Belki girişleri kendisi kapatmıştır demişim ve yasaklandığı zaman sunucuları kirala düşeceğini belirtmişim. TÜRK bayrağına selam olsun.
Seninle konuşmaya değmez gerçekten. Ömer bey bir yanıt vermeden anlamıyorsunuz, bekle bakalım ne diyecek.
Burda bilgin olmadan yorum yapma ozaman bırak bilgisi olan insanlar yorum yapsın.
Burda bilgin olmadan yorum yapma ozaman bırak bilgisi olan insanlar yorum yapsın.
Whitelist tarzı bir eklenti ile oyuncu girişini kapatabilir, illegal bir işlem veya komple yasaklanma olmadığı sürece CSD Yönetimi serverı kiralığa çıkartmaz.
Ahmet sadece forumdan banladı, komple yasaklanma gibi bir durum olsa 3 ipde anında kapatılırdı.
ZombiePlagueX' yazdı: Cmt Kas 23, 2019 10:30 pm
ne kadar meraklısınız birinin yasaklanmasına yazıklar olsun size, hem adamın eklentilerini kıskanın hem yasak değil mi diye konu açın.
Canım benim 1. fark ettiysen yaptıgı işlem yasakmı diye soruyorum 2. si eklentilerini ne zaman kıskanmışım ben soylermisin?