Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Akıcılık

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Akıcılık

Mesaj gönderen ahmetsencanx2 »

Herkese merhaba arkadaşlar, bazı sunucularda çok akıcı oyun oynarken kendi sunucularımda ve çoğu sunucuda bu akıcılık mevcut olmuyor. Eklentilerimiz sorunsuz ve hatasız. Sizce sebebi ne olabilir? Hemde diğer sunucu sahipleride yararlansın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TurkishUcak
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Akıcılık

Mesaj gönderen TurkishUcak »

Bende merak ediyorum.
Sırf daha az mb olsun diye yarasa kanatlı paraşütün paraşüt çantasını bile sildim ama 0 etki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

kaanapaydn
Server Ip/DNS: New York
İletişim:

Akıcılık

Mesaj gönderen kaanapaydn »

Özellikle, bu son günlerde? @ÖmeR TeLLi cevap verse daha iyi olur diye düşünüyorum. Eklenti kaynaklı değil bence, çünkü bende bir sürü eklenti sildim, sonuç aynı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Akıcılık

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Sunucunuzu sıfırladığınızda da durum aynı mı ?
Oyununuzun akıcı olmadığı durumda Sunucunun FPS değerinin ss inş alır mısınız ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Akıcılık

Fatih ~ EjderYa yazdı: Cum Kas 22, 2019 7:49 am Sunucunuzu sıfırladığınızda da durum aynı mı ?
Yüzlerce map, resource vs. olduğu için serverı sıfırlamak beni nerdeyse 1 ay uğraştırır. O yüzden sıfırlayamıyorum.

stats değerleri:
12:42:53 CPU In Out Uptime Users FPS Players
95.60 356.77 603.65 1382 3416 59.56 31

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Akıcılık

Dün zp 4.3 modunu hiçbir ayar yapmadan kurdum yine de böyle patlıyordu server. İlgilenilmesini rica ediyorum. [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Akıcılık

Buda modu kapattığımda stats değerleri:
CPU In Out Uptime Users FPS Players
89.67 346.59 559.88 1402 3517 241.53 30

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ByPassage

Akıcılık

Mesaj gönderen ByPassage »

Fatih ~ EjderYa yazdı: Cum Kas 22, 2019 7:49 am Sunucunuzu sıfırladığınızda da durum aynı mı ?
4 kere sıfırladik eklentisiz şekilde dust2 de bile aynı sorunu gördük dile getiriyoruz ama hala aynı sorun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Akıcılık

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ahmetsencanx2

Akıcılık

Kod: Tümünü seç

[  1] CSD Guard               v2017       �mer TELLİ      csd_guard.amxx   running  
          [  2] yCSD Yon Config vCore   0.1         Ã?mer TELLI       csd_yonconfig.a  running  
          [  3] CSDuragi TeamSpeak 3 E  1.0         Omer TELLI        csd_ts3.amxx     running  
          [  4] Ultimate RSlots Fix Om  2016        Omer Telli        ultimate_rslot.  running  
          [  5] No See Vars             0.1.0       ConnorMcLeod      no_see_vars.amx  running  
          [  6] Multi Engel vCore       0.1         �mer TELLİ      csd_multiengel.  running  
          [  7] Admin Base              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admin_usersini.  running  
          [  8] Admin Commands          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admincmd.amxx    running  
          [  9] Admin Help              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminhelp.amxx   running  
          [ 10] Multi-Lingual System    1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     multilingual.am  running  
          [ 11] Menus Front-End         1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     menufront.amxx   running  
          [ 12] Commands Menu           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     cmdmenu.amxx     running  
          [ 13] Players Menu            1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     plmenu.amxx      running  
          [ 14] Teleport Menu           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     telemenu.amxx    running  
          [ 15] Maps Menu               1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     mapsmenu.amxx    running  
          [ 16] Anti Flood              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     antiflood.amxx   running  
          [ 17] Admin Chat              1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     admin_dhudchat.  running  
          [ 18] Scrolling Message       1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     scrollmsg.amxx   running  
          [ 19] Info. Messages          1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     imessage.amxx    running  
          [ 20] Admin Votes             1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     adminvote.amxx   running  
          [ 21] TimeLeft                1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     timeleft.amxx    running  
          [ 22] Pause Plugins           1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     pausecfg.amxx    running  
          [ 23] Stats Configuration     1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     statscfg.amxx    running  
          [ 24] Restrict Weapons        1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     restmenu.amxx    running  
          [ 25] StatsX                  1.8.3-dev+  AMXX Dev Team     statsx.amxx      running  
          [ 26]  CSDuragi GAG           1.4.9       xPaw & Exolent    amx_gag.amxx     running  
          [ 27] CSDuragi Spec Banner    vCore 1.0   Omer TELLI        csd_specbanner.  running  
          [ 28] UnBanmenu               1           AMX Team          unbanmenu.amxx   running  
          [ 29] CSD Panel Eklentisi     1.2         Omer Telli        csd_panel.amxx   running  
          [ 30] Game Description Degis  1.0         Yek'-ta           csd_gamename.am  running  
          [ 31] CSDuragi MSList         1.0         Genki             csd_mslist.amxx  running  
         31 plugins, 31 running
Bütün paneldeki eklentileri vs. kapattım sunucudaki bütün ayarları default haline getirdim, ve de_dust2 mapını açtım.

Stats değerleri şaşırtmadı.
Mod açık olmadığı sunucu dolmadı bu arada.

Kod: Tümünü seç

CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
         37.00 132.86 169.59      22    98  266.71      22
Daha niye ilgilenilmiyor? Neyi bekliyorsunuz? [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli