Adam benim sv de Reklamını atıyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 76
ÖMERT TELLİ İLGİLENMENİZİ İSTİYORUM 213.238.173.65 te kendi ipleri
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Cs65 Bana Ait Reklam Atan Kişinin Benimle Alakası Yok Adam Sordu Bana Atiyimmi Diye Bende Atma Gerek Yok Dedim.
Faceden 1 Kere Reklam Attım O Yetti Bana Benim Sizin Serverinizdeki Userlerle İşim Yok Birşeyi Şikayet Ederken Detaylara Gir İşin Aslını Anlatda Öyle Şikayet Et
Faceden 1 Kere Reklam Attım O Yetti Bana Benim Sizin Serverinizdeki Userlerle İşim Yok Birşeyi Şikayet Ederken Detaylara Gir İşin Aslını Anlatda Öyle Şikayet Et
Linklerini gizle |
Asistanlık mı? Neyse uzatmayalım, @durmaz1029 reklam için geleni direk banla. Aynı olaylar benim serverımda da dönüyor, gaglıyor, devam ederse banlıyoruz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 76
geliyor hep reklam yapıp cıkıyor foto cekemiyorum kacıncı oldu en sonunda yakaladım yeter ama sv 25 kisiydi hepsi cıktı gitti bunun yuzunden gerekeni arz ederim BEN KİMSENİN SV SİNDE REKLAM YAPMADIM YAPMAM DA AMA İLGİLENİN BUNUNLA
Linklerini gizle |
Forumda Küfür veya reklam engelleme eklentileri paylaşılıyor. Onlar ile bunların üstesinden gelebilirsin. Bu tür şeylerde yöneticilerin pek yapacağı bir şey yoktur.
Linklerini gizle |
-
kardeşim ben onun cozumunu biliyorum ben küfür engellemeyi açıorum eklentilerden ordan ayarına giriyorum küfürleri silip alt alta 1 2 3 4 5 6 7 9 yaz kimse reklam atamaz kardeşim saygilarima trt
Linklerini gizle |