Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Oyuncular durduk yere drop yiyor

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

ahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 10:06 pm
Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:52 pm
ahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:34 pm

Servera güneş kremi gibi sürmüyorsunuz ama takıyorsunuz. Bu da açıklaması:

Donanımsal Firewall şirketler ve büyük şirketler için daha fazla kullanılır. Bu cihazlar genellikle yönlendirici ve İnternet bağlantısı arasında yerleştirilir. Bu firewall donanımları bu amaç için üretilmiş olduklarından, güvenlik duvarı işlevlerini yürütmek için en iyi duruma getirilmişlerdir ve kişisel bilgisayarlardaki kaynakları kullanmazlar.

DGN'ye sorun bunu size bir ip başına 200TL para isteyecektir.
Herhangi bir konuda bilgin olmadan fikrinin olması ve burada bunu insanlara yanlış bir şekilde empoze etmeni anlam veremiyorum.
Maksat CSD'yi yerip başka yerleri övmeye getirmek ise boşuna nefesini tüketme

Lütfen sağdan soldan duyduğun ve googledan bu neymiş acaba diye bakıp fikir edindiğin şeyleri bize burada gelip, "Fiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit.." gibi bir cümleyle aktarma, işi bilen birine denk gelirseniz farkında olmadan alay konusu olursunuz

Bahsettiğiniz yer ile biz zaten yıllar boyunca çalıştık, hatta bizzat oyun sunucuları için bir kural çatısı oluşturulmasına yardımcı olduk :)

Yani o ağzınızdan düşüremediğiniz fiziksel koruma öyle sunucuya tak çalıştır bir yapı değil bilginiz olsun.
Milyon dolar verip alacağınız cihazı bile network arkasına koysanız, herhangi bir konfigure yapmadan gelen atakları engelleyemezsiniz bu DGN'de de böyle, bizde de böyle dünyanın her yerinde böyle. Keza tak çalıştır engellesin oh mantığı olsaydı insanlar sistem/ağ yöneticilerine, bu işler için sertifika almış o kadar adama dünya para bağlamazdı, o yüzden sizden ricam ana konu hakkında bir bilginiz var ise bizi aydınlatın, yoksa bu fiziksel koruma diye açtığınız boş muhabbeti bırakalım
Sizinle daha fazla laf dalaşına girmek istemiyorum. Hiçbir firmayı övdüğüm yok ki piyasada en iyi firma csdurağı. Fiziksel koruma tak çalıştır bir yapıdır. Her hangi bir konfigüre yapmanıza da gerek yoktur. Ana konu hakkındaki tek bilgim eklenti kurmamızın doğru olmadığıdır. İyi günler..
Ortada laf dalaşı yok, yanlış bildiğin şeyleri düzeltme var.
Bak bu mesaj, senin örnek verdiğin firmanın sahibinin mesajı. Bir şeyler bilmeden bu şekilde insanları bize karşı kışkırtmaya devam edeceksen, seni süresiz uzaklaştırma durumunda kalacağım
DGN.jpg
Saat 3'ten sonra bugün hiç bir problem ile karşılaşıldı mı ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Mesaj gönderen Mr.Persians »

Aynı Sorun Bendede Mevcut Eklentilerim Aynı Değişen Birşey Yok Önceden Olmayan Bir Sorun Olarak Oyuncular Drop Yiyor Sebebini Bilmiyorum Mod Biohazard Ama Bu Sorun 2 Yıldır Yokta Birden Niye Çıktı. CS91

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ZombiePlagueX'
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen ZombiePlagueX' »

Mr.Persians yazdı: Sal Kas 19, 2019 11:20 pm Aynı Sorun Bendede Mevcut Eklentilerim Aynı Değişen Birşey Yok Önceden Olmayan Bir Sorun Olarak Oyuncular Drop Yiyor Sebebini Bilmiyorum Mod Biohazard Ama Bu Sorun 2 Yıldır Yokta Birden Niye Çıktı. CS91
Saat 3 ten sonra bir sorun oldu mu diye soruluyor verdiğiniz cevaba bak.Yorumları filan okumuycaksanız boşa kullanmayın forumu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TurkishUcak
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TurkishUcak »

ZombiePlagueX' yazdı: Çrş Kas 20, 2019 12:38 am
Mr.Persians yazdı: Sal Kas 19, 2019 11:20 pm Aynı Sorun Bendede Mevcut Eklentilerim Aynı Değişen Birşey Yok Önceden Olmayan Bir Sorun Olarak Oyuncular Drop Yiyor Sebebini Bilmiyorum Mod Biohazard Ama Bu Sorun 2 Yıldır Yokta Birden Niye Çıktı. CS91
Saat 3 ten sonra bir sorun oldu mu diye soruluyor verdiğiniz cevaba bak.Yorumları filan okumuycaksanız boşa kullanmayın forumu
Demek ki adamda sorun olmuştu yazıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TurkishUcak
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TurkishUcak »

Şuan kontrol ediyorum da dünden beridir bir rahatlama var.
Konuyla ilgilendiğiniz ve uğraştığınız için çok teşekkür ediyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mr.Persians
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: LasTShoT | Clan
İletişim:

Mesaj gönderen Mr.Persians »

ZombiePlagueX' yazdı: Çrş Kas 20, 2019 12:38 am
3 ten sonra olmuski yorum atıyoruz dimi çok bilen kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli