Direk jbmenüyü kaldırdım ve cpu değerleri yine de 50 - 60 arası ve droplar devam etmekte.seypa yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:38 pm Kullandığınız jbmenu eklentinizi değiştirin. Timeout yiyorlar pingden
Oyuncular durduk yere drop yiyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 42
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Anlat dinliyoruz, benim bilmediğim başka neler çıkacak merak ettimahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:44 pm Her şeyi kenara bırakın, CSDurağı sunucusuna ek eklenti kurmadan, sadece zombieplague 4.3 versiyonunu kurdum (2-3 eklentiden oluşuyor mod) ve CPU değeri 70-80den aşağı düşmüyor. Bir sunucuya bu kadar az ram vs. neyse verilmesi doğru değil. Hele birde sunucuların fiziksel koruması olmadığını sayarsak..
Cs48com sunucumun stats değerleri:
CPU In Out Uptime Users FPS Players
98.60 387.74 671.01 1899 7636 36.52 30
Linklerini gizle |
-
Eklenti kurmayın demek istiyorsunuz açıkcaÖmer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:58 pmAnlat dinliyoruz, benim bilmediğim başka neler çıkacak merak ettimahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:44 pm Her şeyi kenara bırakın, CSDurağı sunucusuna ek eklenti kurmadan, sadece zombieplague 4.3 versiyonunu kurdum (2-3 eklentiden oluşuyor mod) ve CPU değeri 70-80den aşağı düşmüyor. Bir sunucuya bu kadar az ram vs. neyse verilmesi doğru değil. Hele birde sunucuların fiziksel koruması olmadığını sayarsak..
Linklerini gizle |
-
Yurt dışı koruma sistemini yükseltme yapınca sürekli koruma modundan, tespit engelleme moduna almışlar.
Saldırıyı tespit edip engellenen süre zarfında atak içeri geçiyordu yaklaşık 4-5 gündür. Bundan ötürü olabilir
Konuda da belirttiğim gibi, madem sürekli bu problem oluyor 1-2 map video kaydı alıp, diğer oyuncuların pinglerini vs kontrol ederek videoyu buraya gönderin. Sorun anının tarih saat dakikasını not alıp bize bilgi verin ki incelemeyi daha rahat yapalım
Burada sadece sorun var, şu oluyor bu oluyor demeniz bir sorun varsa bunu tespit edip çözme süremizi aşırı uzatıyor.
Saldırıyı tespit edip engellenen süre zarfında atak içeri geçiyordu yaklaşık 4-5 gündür. Bundan ötürü olabilir
Konuda da belirttiğim gibi, madem sürekli bu problem oluyor 1-2 map video kaydı alıp, diğer oyuncuların pinglerini vs kontrol ederek videoyu buraya gönderin. Sorun anının tarih saat dakikasını not alıp bize bilgi verin ki incelemeyi daha rahat yapalım
Burada sadece sorun var, şu oluyor bu oluyor demeniz bir sorun varsa bunu tespit edip çözme süremizi aşırı uzatıyor.
Linklerini gizle |
-
Beceremiyorsanız kurmayın, kimseye biz eklenti kurmayın diye bir diretme yapmadık. Bunca zaman oluşan ilk problemler genelde eklentiler üzerinden oldu ancak ben bu konuda herhangi birine direkt olarak şu şu eklentiyi kaldırın, bu eklentilerinizden ötürü kesin olarak sorun oluyor demedim. Eklentisiz de_dust2 mapinde bir test yapın, video çekin dedim. Oynanan antin kutin maplerde bile fark olabiliyorahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:04 pmEklenti kurmayın demek istiyorsunuz açıkcaÖmer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:58 pmAnlat dinliyoruz, benim bilmediğim başka neler çıkacak merak ettimahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:44 pm Her şeyi kenara bırakın, CSDurağı sunucusuna ek eklenti kurmadan, sadece zombieplague 4.3 versiyonunu kurdum (2-3 eklentiden oluşuyor mod) ve CPU değeri 70-80den aşağı düşmüyor. Bir sunucuya bu kadar az ram vs. neyse verilmesi doğru değil. Hele birde sunucuların fiziksel koruması olmadığını sayarsak..
Sen bu konuda herhangi bir mesajımda bunu gördün mü ?
Oturduğunuz yerden direk fiziksel bir korumanın da olmadığı tespitini yapmışsınız, keşke bunu diyene kadar problemin çözümünü belirtseydiniz hiç birimiz bu kadar uğraşmazdık
Linklerini gizle |
-
Fiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit..Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:10 pmBeceremiyorsanız kurmayın, kimseye biz eklenti kurmayın diye bir diretme yapmadık. Bunca zaman oluşan ilk problemler genelde eklentiler üzerinden oldu ancak ben bu konuda herhangi birine direkt olarak şu şu eklentiyi kaldırın, bu eklentilerinizden ötürü kesin olarak sorun oluyor demedim. Eklentisiz de_dust2 mapinde bir test yapın, video çekin dedim. Oynanan antin kutin maplerde bile fark olabiliyorahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:04 pmEklenti kurmayın demek istiyorsunuz açıkcaÖmer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 8:58 pm
Anlat dinliyoruz, benim bilmediğim başka neler çıkacak merak ettim
Oturduğunuz yerden direk fiziksel bir korumanın da olmadığı tespitini yapmışsınız, keşke bunu diyene kadar problemin çözümünü belirtseydiniz hiç birimiz bu kadar uğraşmazdık
Linklerini gizle |
-
Fiziksel korumadan kastınız nedir sizin ? Güneş kremi gibi bir şey miahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:12 pmFiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit..Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:10 pmBeceremiyorsanız kurmayın, kimseye biz eklenti kurmayın diye bir diretme yapmadık. Bunca zaman oluşan ilk problemler genelde eklentiler üzerinden oldu ancak ben bu konuda herhangi birine direkt olarak şu şu eklentiyi kaldırın, bu eklentilerinizden ötürü kesin olarak sorun oluyor demedim. Eklentisiz de_dust2 mapinde bir test yapın, video çekin dedim. Oynanan antin kutin maplerde bile fark olabiliyor
Ve olmadığını nereden çıkarttınız
Linklerini gizle |
-
Servera güneş kremi gibi sürmüyorsunuz ama takıyorsunuz. Bu da açıklaması:Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:15 pmFiziksel korumadan kastınız nedir sizin ? Güneş kremi gibi bir şey miahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:12 pmFiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit..Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:10 pm
Beceremiyorsanız kurmayın, kimseye biz eklenti kurmayın diye bir diretme yapmadık. Bunca zaman oluşan ilk problemler genelde eklentiler üzerinden oldu ancak ben bu konuda herhangi birine direkt olarak şu şu eklentiyi kaldırın, bu eklentilerinizden ötürü kesin olarak sorun oluyor demedim. Eklentisiz de_dust2 mapinde bir test yapın, video çekin dedim. Oynanan antin kutin maplerde bile fark olabiliyor
Donanımsal Firewall şirketler ve büyük şirketler için daha fazla kullanılır. Bu cihazlar genellikle yönlendirici ve İnternet bağlantısı arasında yerleştirilir. Bu firewall donanımları bu amaç için üretilmiş olduklarından, güvenlik duvarı işlevlerini yürütmek için en iyi duruma getirilmişlerdir ve kişisel bilgisayarlardaki kaynakları kullanmazlar.
DGN'ye sorun bunu size bir ip başına 200TL para isteyecektir.
Linklerini gizle |
-
Herhangi bir konuda bilgin olmadan fikrinin olması ve burada bunu insanlara yanlış bir şekilde empoze etmeni anlam veremiyorum.ahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:34 pmServera güneş kremi gibi sürmüyorsunuz ama takıyorsunuz. Bu da açıklaması:Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:15 pmFiziksel korumadan kastınız nedir sizin ? Güneş kremi gibi bir şey miahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:12 pm
Fiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit..
Donanımsal Firewall şirketler ve büyük şirketler için daha fazla kullanılır. Bu cihazlar genellikle yönlendirici ve İnternet bağlantısı arasında yerleştirilir. Bu firewall donanımları bu amaç için üretilmiş olduklarından, güvenlik duvarı işlevlerini yürütmek için en iyi duruma getirilmişlerdir ve kişisel bilgisayarlardaki kaynakları kullanmazlar.
Maksat CSD'yi yerip başka yerleri övmeye getirmek ise boşuna nefesini tüketme
Lütfen sağdan soldan duyduğun ve googledan bu neymiş acaba diye bakıp fikir edindiğin şeyleri bize burada gelip, "Fiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit.." gibi bir cümleyle aktarma, işi bilen birine denk gelirseniz farkında olmadan alay konusu olursunuz
Bahsettiğiniz yer ile biz zaten yıllar boyunca çalıştık, hatta bizzat oyun sunucuları için bir kural çatısı oluşturulmasına yardımcı olduk

Yani o ağzınızdan düşüremediğiniz fiziksel koruma öyle sunucuya tak çalıştır bir yapı değil bilginiz olsun.
Milyon dolar verip alacağınız cihazı bile network arkasına koysanız, herhangi bir konfigure yapmadan gelen atakları engelleyemezsiniz bu DGN'de de böyle, bizde de böyle dünyanın her yerinde böyle. Keza tak çalıştır engellesin oh mantığı olsaydı insanlar sistem/ağ yöneticilerine, bu işler için sertifika almış o kadar adama dünya para bağlamazdı, o yüzden sizden ricam ana konu hakkında bir bilginiz var ise bizi aydınlatın, yoksa bu fiziksel koruma diye açtığınız boş muhabbeti bırakalım
Linklerini gizle |
-
Sizinle daha fazla laf dalaşına girmek istemiyorum. Hiçbir firmayı övdüğüm yok ki piyasada en iyi firma csdurağı. Fiziksel koruma tak çalıştır bir yapıdır. Her hangi bir konfigüre yapmanıza da gerek yoktur. Ana konu hakkındaki tek bilgim eklenti kurmamızın doğru olmadığıdır. İyi günler..Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:52 pmHerhangi bir konuda bilgin olmadan fikrinin olması ve burada bunu insanlara yanlış bir şekilde empoze etmeni anlam veremiyorum.ahmetsencanx2 yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:34 pmServera güneş kremi gibi sürmüyorsunuz ama takıyorsunuz. Bu da açıklaması:Ömer TELLİ yazdı: Sal Kas 19, 2019 9:15 pm
Fiziksel korumadan kastınız nedir sizin ? Güneş kremi gibi bir şey mi
Maksat CSD'yi yerip başka yerleri övmeye getirmek ise boşuna nefesini tüketme
Lütfen sağdan soldan duyduğun ve googledan bu neymiş acaba diye bakıp fikir edindiğin şeyleri bize burada gelip, "Fiziksel koruma satışı yapın o zaman parası olan bastırsın parayı alsın korumayı o kadar basit.." gibi bir cümleyle aktarma, işi bilen birine denk gelirseniz farkında olmadan alay konusu olursunuz
Bahsettiğiniz yer ile biz zaten yıllar boyunca çalıştık, hatta bizzat oyun sunucuları için bir kural çatısı oluşturulmasına yardımcı olduk
Yani o ağzınızdan düşüremediğiniz fiziksel koruma öyle sunucuya tak çalıştır bir yapı değil bilginiz olsun.
Milyon dolar verip alacağınız cihazı bile network arkasına koysanız, herhangi bir konfigure yapmadan gelen atakları engelleyemezsiniz bu DGN'de de böyle, bizde de böyle dünyanın her yerinde böyle. Keza tak çalıştır engellesin oh mantığı olsaydı insanlar sistem/ağ yöneticilerine, bu işler için sertifika almış o kadar adama dünya para bağlamazdı, o yüzden sizden ricam ana konu hakkında bir bilginiz var ise bizi aydınlatın, yoksa bu fiziksel koruma diye açtığınız boş muhabbeti bırakalım
Linklerini gizle |