GameTrackers hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 174
GameTrackers hk.
Lütfen bana yardım edin banımı açtırmasını bilmiom gametracker kafasına göre banlıyor nası bi saçmalıktır anlamadım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
GameTrackers hk.
GT Forumuna Konu açacaksın belki bi ihtimal .
fakat yine ban yersin
ŞU Taleblerdeki CSD GT Listesi Artık Aktif olsada Millet Magdur kalmasa .
fakat yine ban yersin
ŞU Taleblerdeki CSD GT Listesi Artık Aktif olsada Millet Magdur kalmasa .
Linklerini gizle |
-
GameTrackers hk.
Vallaha ben daha önceki serverlerimde ban yemiyordum ilk oldu nası kaldırıl bilemiorum ingilizce sayfa biraz sıkıntı benim için
Linklerini gizle |
GameTrackers hk.
Sanırım önerdiğimiz ve yardım ettiğimiz hiç bir şeyi dikkate almıyorsunuz.
counter-strike-genel/gametrackers-t39733.html
Yazdığım tüm yazıları okuyup belirtilen yönergelere göre gitmenizi öneririm.
counter-strike-genel/gametrackers-t39733.html
Yazdığım tüm yazıları okuyup belirtilen yönergelere göre gitmenizi öneririm.
Linklerini gizle |
-
GameTrackers hk.
serhat bey biliosanız siz yapın bilmiyorum dikkate alıncak bi durum yok attığınız linke giriorum bilgilerimi yazamıorum
Linklerini gizle |
GameTrackers hk.
Bizim yapabileceğimiz bir durum yok. Bunu belirtiğim yolu izleyerek çok basit bir şekilde çözümleye bilirsiniz.Marshall yazdı: Pzr Kas 10, 2019 8:16 pm serhat bey biliosanız siz yapın bilmiyorum dikkate alıncak bi durum yok attığınız linke giriorum bilgilerimi yazamıorum
Linklerini gizle |
-
GameTrackers hk.
Serhat-Bey ben gametrackers den pek anlamıyorum zaten orayada fazla girmem etmem ban yediğim için uğraşıorum ama sizde pek yardım etmiyorsunuz teamwiwer bilgileri atsam yardım edemesmisiniz
Linklerini gizle |
GameTrackers hk.
Yardım etmek isterdik lakin bu tür şeyler yasak. @Taha DemirbaşMarshall yazdı: Pzr Kas 10, 2019 9:09 pm Serhat-Bey ben gametrackers den pek anlamıyorum zaten orayada fazla girmem etmem ban yediğim için uğraşıorum ama sizde pek yardım etmiyorsunuz teamwiwer bilgileri atsam yardım edemesmisiniz
Linklerini gizle |
-
GameTrackers hk.
ne yapmam gerekiyor gtden banlı swmı açmam gerekior benim o banı açtırmam mümkün değil
Linklerini gizle |
GameTrackers hk.
Banı açmak istiyorsunuz fakat mümkün değil diyorsunuz.
https://www.gametracker.com/forums/foru ... ead=146548 adresinden örneklerdeki gibi üyelik ile ban kaldırma talebinde bulunun ve forum kurallarına uygun davranın.
https://www.gametracker.com/forums/foru ... ead=146548 adresinden örneklerdeki gibi üyelik ile ban kaldırma talebinde bulunun ve forum kurallarına uygun davranın.
Linklerini gizle |