Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Loading Banner Degiştiremiyorum Yardım!

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Spydevil19

Mesaj gönderen Spydevil19 »

Öncelikle selamlar

Loading banner yani server tıkladıgımızda yüklenirken allta resim çıkma olayı. Ben plugin buldum .tga dosyasına kendi düzenledigim banner dosyasını attım ama cs duragı panelde loading_banner.amxx var bunu silemedigim için (panel silmeme izin vermiyor) benim yükledigim plugin çalışmıyor loading_banner.amxx ile çakışıyor. Panelin kendi dosyası olan loading_banner.amxx i nasıl kapata bilirim eger bunu kapatırsam benim yükledigim plugin otomatik aktif olcak ama silemedigim için aktif olamıyor.

Uzun lafın kısası loading_banner.amxx (serverin kendi dosyası) nasıl sile bilirim ve ya nasıl pasifleştire bilirim yardımcı ola bilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

motdfile ve motd_write komutlarının gönderimi CSDurağı sunucusunda engelli, göndermeyi başarsanız bile CSD taramasından geçemeyeceği için çalışmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Spydevil19

Mesaj gönderen Spydevil19 »

Yani söylemek istediginiz ben dogrumu anlamışım.Ben o loading_banner.amxx i silsem,pasifleştirsem hiç bir işe yaramıcak benim attım banner.amxx dosyası banner.tga dosyası banner.ini dosyası çalışmayacak. Ama neden sıkıntı orda özelleştiremiyorum serverimi cevap verirseniz teşekkür ederim...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Reklam ve güvenlik önlemlerinden dolayı kişileştirmenizi o konularda yapamamaktasınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala