Yasak Hakkında Bakarmısınız?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Öncelikle Konuyu Buraya açmam Şikayet Konusunu 2. kere meşgul etmemek.
yasakli-clan-kisiler-f40/mertcankavuk-y ... 39563.html Linkli Özür Konumda Ömer Bey
"Panelin vs açık gözüküyor" dedi Fakat -MerttBey.! isimli forum hesabım hala yasaklı yani benim yasağım kalktımı kalkmadımı anlayamadım Ömer Bey acaba bir cevap alabilirmiyim?
Lütfen Konuyu Kapatmadan önce bir cevap alayım merak içerisindeyim anlayamadım kalktımı kalkmadımı konuda kilitlenmiş.
yasakli-clan-kisiler-f40/mertcankavuk-y ... 39563.html Linkli Özür Konumda Ömer Bey
"Panelin vs açık gözüküyor" dedi Fakat -MerttBey.! isimli forum hesabım hala yasaklı yani benim yasağım kalktımı kalkmadımı anlayamadım Ömer Bey acaba bir cevap alabilirmiyim?
Lütfen Konuyu Kapatmadan önce bir cevap alayım merak içerisindeyim anlayamadım kalktımı kalkmadımı konuda kilitlenmiş.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Yasaklı profil linkte atsaydın daha iyi olmazmıydı ve umarım yasağın kalkar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Teşekkür ederim de anlayamadımki hani yasaklımıyım değilmiyim net bir cevap alamadım o yüzden meraklar içersinde kaldım inşallah kalkarda hedeflerime ulaşırımByBuLuT ☪ yazdı: Cum Eki 25, 2019 10:04 pm Yasaklı profil linkte atsaydın daha iyi olmazmıydı ve umarım yasağın kalkar
Linklerini gizle |
Panelin açık ise devam et. Ki panelinin açık ve kullanıldığını söylemiş. Profil linki at bakalım neyden dolayı banlandın. Ona göre işlem yapılır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Konuyu direk kapatmadığınız için teşekkür ederim Taha Bey buyrun merttbey-u19784/Taha Demirbaş yazdı: Cum Eki 25, 2019 10:46 pm Panelin açık ise devam et. Ki panelinin açık ve kullanıldığını söylemiş. Profil linki at bakalım neyden dolayı banlandın. Ona göre işlem yapılır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
silinmis-konular/beyazruh-clan-onemli-s ... ml#p261663 Tahminen bu konudan dolayı yasaklandın.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Attığın için teşekkür ederim bende kilitlenen konuya kilitlenmeden önce atmıştımda daha onaylanmamıştı silinmis-konular/beyazruh-clan-onemli-s ... ml#p261663 evet bu konuda yasaklandım Bundan önce yasaklı değildim kendi kendimi yasaklattım diyebilirizENESIZM yazdı: Cmt Eki 26, 2019 10:47 am silinmis-konular/beyazruh-clan-onemli-s ... ml#p261663 Tahminen bu konudan dolayı yasaklandın.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Şimdi kontrol ettim, beyazruh yasaklı ise sende yasaklısın
Linklerini gizle |