bende şart değil diyorum cloudflareye kayıt olunca size ns adresi veriyor alan adını o adreslere yönlendirirseniz DNS ekleyebiliyorsunuz hosting almasızPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:30 pmns adresleri yönlendirilir saten onlar hakkında bir yorum yapmadım hostingi aktif etmek içinde saten ns yonlendirmeniz gerekiyor benim demek istedigim istediginiz dns yi yonlendiremiyorsunuz her firmada "ts3.clanadi.com" gibi mesela bunun için hostinge yonlendirmeniz gerekiyor anlatmak istedigim bu.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:28 pmher alan adının ns adresleri yönlendirilir öyle bir firma olmaz yönlendirme seçeneği olmasa bile destek talebi açarsanız illaki yönlendirirler istediğiniz nameserverlere siteyi dns için alıyorsa hostinge boşuna para vermesine gerek yokPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:17 pm
Dediginiz olay tüm domain panellerinde olan birşey değil bazı firmalarda yapılıyor sadece aldığı firma önemli o yüzden hostinge baglaması daha faydalı olucaktır.
Domain Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Domain Hk.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Domain Hk.
Aynı şey işte ücretsiz hosting veren firmalarda var 2 sinede yonlendirebilir ben ücretli bi şekilde alsın demedim domain + hosting gerekli dedim 2 side aynı anlama geliyor.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:33 pmbende şart değil diyorum cloudflareye kayıt olunca size ns adresi veriyor alan adını o adreslere yönlendirirseniz DNS ekleyebiliyorsunuz hosting almasızPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:30 pmns adresleri yönlendirilir saten onlar hakkında bir yorum yapmadım hostingi aktif etmek içinde saten ns yonlendirmeniz gerekiyor benim demek istedigim istediginiz dns yi yonlendiremiyorsunuz her firmada "ts3.clanadi.com" gibi mesela bunun için hostinge yonlendirmeniz gerekiyor anlatmak istedigim bu.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:28 pm
her alan adının ns adresleri yönlendirilir öyle bir firma olmaz yönlendirme seçeneği olmasa bile destek talebi açarsanız illaki yönlendirirler istediğiniz nameserverlere siteyi dns için alıyorsa hostinge boşuna para vermesine gerek yok
Linklerini gizle |
-
Domain Hk.
siz hostingsiz olmaz diyordunuz bende onu anlatıyorum ücretsiz hosting yerine cloudflare daha iyi olacaktır ama kendi kararı konuyu daha fazla uzatmayalımPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:36 pmAynı şey işte ücretsiz hosting veren firmalarda var 2 sinede yonlendirebilir ben ücretli bi şekilde alsın demedim domain + hosting gerekli dedim 2 side aynı anlama geliyor.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:33 pmbende şart değil diyorum cloudflareye kayıt olunca size ns adresi veriyor alan adını o adreslere yönlendirirseniz DNS ekleyebiliyorsunuz hosting almasızPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:30 pm
ns adresleri yönlendirilir saten onlar hakkında bir yorum yapmadım hostingi aktif etmek içinde saten ns yonlendirmeniz gerekiyor benim demek istedigim istediginiz dns yi yonlendiremiyorsunuz her firmada "ts3.clanadi.com" gibi mesela bunun için hostinge yonlendirmeniz gerekiyor anlatmak istedigim bu.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Domain Hk.
2 sizde aynı anlama geliyor onu anlatmak istedim bencede uzatmayalım.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:38 pmsiz hostingsiz olmaz diyordunuz bende onu anlatıyorum ücretsiz hosting yerine cloudflare daha iyi olacaktır ama kendi kararı konuyu daha fazla uzatmayalımPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:36 pmAynı şey işte ücretsiz hosting veren firmalarda var 2 sinede yonlendirebilir ben ücretli bi şekilde alsın demedim domain + hosting gerekli dedim 2 side aynı anlama geliyor.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:33 pm
bende şart değil diyorum cloudflareye kayıt olunca size ns adresi veriyor alan adını o adreslere yönlendirirseniz DNS ekleyebiliyorsunuz hosting almasız![]()
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Domain Hk.
Domaini hangi firmadan aldınız? örnek vermek gerekilirse AtakDomain size bir a kaydı yönlendirmesi sağlamıyor ama İsimTescil sağlıyor.
Burada ns adresi ile a kaydının alakası ne?her alan adının ns adresleri yönlendirilir öyle bir firma olmaz yönlendirme seçeneği olmasa bile destek talebi açarsanız illaki yönlendirirler istediğiniz nameserverlere siteyi dns için alıyorsa hostinge boşuna para vermesine gerek yok
En son omar tarafından Pzt Eki 21, 2019 5:43 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Domain Hk.
Hostinge gerek yok. Domain dns panelinden direk a kaydı yapabilir.PouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:36 pmAynı şey işte ücretsiz hosting veren firmalarda var 2 sinede yonlendirebilir ben ücretli bi şekilde alsın demedim domain + hosting gerekli dedim 2 side aynı anlama geliyor.Red yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:33 pmbende şart değil diyorum cloudflareye kayıt olunca size ns adresi veriyor alan adını o adreslere yönlendirirseniz DNS ekleyebiliyorsunuz hosting almasızPouexOfficial yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:30 pm
ns adresleri yönlendirilir saten onlar hakkında bir yorum yapmadım hostingi aktif etmek içinde saten ns yonlendirmeniz gerekiyor benim demek istedigim istediginiz dns yi yonlendiremiyorsunuz her firmada "ts3.clanadi.com" gibi mesela bunun için hostinge yonlendirmeniz gerekiyor anlatmak istedigim bu.
Kaldı ki ücretsiz Hosting ile işlem yapılmasını tavsiye etmem. Yarın öbür gün kapansa yine uğraştıracak.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Ts3.jessinary.net
- Clan İsmi: JessinarycLan
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: Ts3.jessinary.net
- Clan İsmi: JessinarycLan
- İletişim:
Domain Hk.
@ShooTeR 'ın Bize zamanında yaptığı iyiklerden Teşekkürler Shooter
Linklerini gizle |
-
Domain Hk.
orada a kaydıyla ilgili birşey yazmıyor?omar yazdı: Pzt Eki 21, 2019 5:40 pm Domaini hangi firmadan aldınız? örnek vermek gerekilirse AtakDomain size bir a kaydı yönlendirmesi sağlamıyor ama İsimTescil sağlıyor.Burada ns adresi ile a kaydının alakası ne?her alan adının ns adresleri yönlendirilir öyle bir firma olmaz yönlendirme seçeneği olmasa bile destek talebi açarsanız illaki yönlendirirler istediğiniz nameserverlere siteyi dns için alıyorsa hostinge boşuna para vermesine gerek yok
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 300
- Clan İsmi: dreacy'
Domain Hk.
Arkadaşlar Herkese Teşekkür Ederim Birazdan Deneyeceğim Evet Elimde Bir Domain Var Lakin Hosting Temin Etmemiştim Ts3'e CloudFlareden Bağlamıştım Cs ye Nasıl Bağlanıldığını Tam Olarak Bilmiyordum Dediklerinizi Uygulayacağım.
Linklerini gizle |