USB Aygıtı Tanımadı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
USB Aygıtı Tanımadı
Merhaba, daha öncesinde Windows 7 Ultimate kullanıyordum sonradan Windows 10 Pro seçtim ve kullanıyorum. Sorunum Windows 7 de çalışan usb klayvem ve usb çoğaltıcım Windows 10 da çalışmıyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
USB Aygıtı Tanımadı
Başka usb girişine takıp deneyebilirsin sürücüyü güncelle deyip deneyebilirsin başka bişey olsa neyse klavyeyi tanıması lazım 

Linklerini gizle |
-
USB Aygıtı Tanımadı
Hepsini denedim bütün driverları kaldırdım yeniden başlatıp tek tek usb taktım ama olmadı.ByBuLuT ☪ yazdı: Cmt Eki 12, 2019 1:29 pm Başka usb girişine takıp deneyebilirsin sürücüyü güncelle deyip deneyebilirsin başka bişey olsa neyse klavyeyi tanıması lazım![]()
Linklerini gizle |
-
USB Aygıtı Tanımadı
Genelde aygıt güvenle kaldırılmadığı için bilgisayar aygıtı bir daha tanıyamıyor maalesef. Bunun çözümünü ben de araştırmıştım fakat bulamadım. Yani kısacası başka bir bilgisayara taktığın zaman çalışacak fakat kendi bilgisayarında güvenle kaldırılmadığı için çalışmayacak. Naçizane görüşüm yenisini almandır.
Linklerini gizle |
USB Aygıtı Tanımadı
Diğer aygıtlar ile ilgili bir sorun olmasın orada da bir sorun gözüküyor.
Sorunlu aygıtın üstüne gelin ve " kaldır " seçeneği ile kaldırın. Ardından aygıtı çıkarıp tekrar takın bakalım ne olacak.
Sorunlu aygıtın üstüne gelin ve " kaldır " seçeneği ile kaldırın. Ardından aygıtı çıkarıp tekrar takın bakalım ne olacak.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
USB Aygıtı Tanımadı
Eğer win7de çalışıp win10da çalışmıyorsa klavye win10 desteklemiyordur, boşa uğraşma hiçbir şekilde çalıştıramazsın.omar yazdı: Cmt Eki 12, 2019 1:13 pm Merhaba, daha öncesinde Windows 7 Ultimate kullanıyordum sonradan Windows 10 Pro seçtim ve kullanıyorum. Sorunum Windows 7 de çalışan usb klayvem ve usb çoğaltıcım Windows 10 da çalışmıyor.
Adsız.png
Linklerini gizle |
-
USB Aygıtı Tanımadı
Başka bir win 10 bilgisayarda çalıştı.ShooTeR yazdı: Cmt Eki 12, 2019 8:40 pmEğer win7de çalışıp win10da çalışmıyorsa klavye win10 desteklemiyordur, boşa uğraşma hiçbir şekilde çalıştıramazsın.omar yazdı: Cmt Eki 12, 2019 1:13 pm Merhaba, daha öncesinde Windows 7 Ultimate kullanıyordum sonradan Windows 10 Pro seçtim ve kullanıyorum. Sorunum Windows 7 de çalışan usb klayvem ve usb çoğaltıcım Windows 10 da çalışmıyor.
Adsız.png
Denendi sonuç değişmedi.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Eki 12, 2019 5:32 pm Diğer aygıtlar ile ilgili bir sorun olmasın orada da bir sorun gözüküyor.
Linklerini gizle |
-
USB Aygıtı Tanımadı
Başka bir windows 10'da çalışmasının nedenini söyledim. Güvenli kaldırılamadığı için. Format atma şansın varsa formattan sonra düzelebilir. Eğer atma şansın yoksa maalesef ki ne yaparsan yap düzelmiyor.omar yazdı: Cmt Eki 12, 2019 9:14 pmBaşka bir win 10 bilgisayarda çalıştı.ShooTeR yazdı: Cmt Eki 12, 2019 8:40 pmEğer win7de çalışıp win10da çalışmıyorsa klavye win10 desteklemiyordur, boşa uğraşma hiçbir şekilde çalıştıramazsın.omar yazdı: Cmt Eki 12, 2019 1:13 pm Merhaba, daha öncesinde Windows 7 Ultimate kullanıyordum sonradan Windows 10 Pro seçtim ve kullanıyorum. Sorunum Windows 7 de çalışan usb klayvem ve usb çoğaltıcım Windows 10 da çalışmıyor.
Adsız.pngDenendi sonuç değişmedi.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Eki 12, 2019 5:32 pm Diğer aygıtlar ile ilgili bir sorun olmasın orada da bir sorun gözüküyor.
Linklerini gizle |
-
USB Aygıtı Tanımadı
Format attım ve düzeldi. @Taha Demirbaş Çözülmüş konulara taşınabilir.
Linklerini gizle |