Sunucu problemi cs3
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Sunucu problemi cs3
Merrhabalar sunucuda bugünden itibaren baslayan bir problem var oyuna giren herkesi direk ct ye atiyoe ve ölen herkes yeniden doğuyor csdm mod kapali sknti bugun basladi ilgilenirmisiniz
Cs3.csduragi.net
Cs3.csduragi.net
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
-
- Clan İsmi: MoonGaming
Sunucu problemi cs3
game.cfg içinde şunları arat ve değiştir ;
düzenledikten sonra kaydedip, sunucuyu aç kapa yap.
Kod: Tümünü seç
mp_auto_join_team 0
mp_forcerespawn 0
Linklerini gizle |
-
Sunucu problemi cs3
Game cfg nerde?seypa yazdı: Cmt Eki 05, 2019 2:02 pm game.cfg içinde şunları arat ve değiştir ;
düzenledikten sonra kaydedip, sunucuyu aç kapa yap.Kod: Tümünü seç
mp_auto_join_team 0 mp_forcerespawn 0
Linklerini gizle |
Sunucu problemi cs3
mp_auto_join_team 0
mp_forcerespawn 0 bu 2 komudun 0 olduğuna emin olun. Amxx.cfg ve diğer ilgilendiğiniz cfg dosyalarını kontrol edin.
Yinede aynı durumu yaşıyorsanız.
eklentiler bölümündeki csdm eklentisinin kapalı olduğuna emin olun. Ve arkasından aşağıdaki adımları uygulayın.
ftp bölümüne girerek addons>amxmodx>configs>modules.ini içerisinde csdm var mı ? kontrol edin var ise silin. sunucuyu baştan kapatıp açın.
Eğer yoksa veya devam ediyor ise ;
Modlar bölümünde CSDM modunu açıp sunucuyu aç kapa yapın. Ya sorununuz çözülecektir. Yada csdm menüsü ekrana gelmiş olacaktır. Eğer csdm menüsü ekrana geldi ise tekrardan modu kapatıp sunucunuzu kapatıp açın.
Ben problemi böyle çözmüştüm.
mp_forcerespawn 0 bu 2 komudun 0 olduğuna emin olun. Amxx.cfg ve diğer ilgilendiğiniz cfg dosyalarını kontrol edin.
Yinede aynı durumu yaşıyorsanız.
eklentiler bölümündeki csdm eklentisinin kapalı olduğuna emin olun. Ve arkasından aşağıdaki adımları uygulayın.
ftp bölümüne girerek addons>amxmodx>configs>modules.ini içerisinde csdm var mı ? kontrol edin var ise silin. sunucuyu baştan kapatıp açın.
Eğer yoksa veya devam ediyor ise ;
Modlar bölümünde CSDM modunu açıp sunucuyu aç kapa yapın. Ya sorununuz çözülecektir. Yada csdm menüsü ekrana gelmiş olacaktır. Eğer csdm menüsü ekrana geldi ise tekrardan modu kapatıp sunucunuzu kapatıp açın.
Ben problemi böyle çözmüştüm.
Linklerini gizle |
-