Serverim hep böyle
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 47
- Server Ip/DNS: 213.238.173.57
- Clan İsmi: Thanatos
Serverim hep böyle
2 Gündür serveri dolduramuyoruz oyun oynayamıyoruz [@Bilinmeyen Etiket] Bu ne zaman düzelicek abi 7/24 tüm swlere vuruyorlar en çokta bizim servere vuruyorlar

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Serverim hep böyle
tam 4-5 dakika önce aynısı bendede oldu oyundaki herkesi oyundan attı çıkan girmiyor birdaha bu sorun ne zaman düzelir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Serverim hep böyle
Bro emin olki senin sunucuna 1 kere vuruyorlarsa benim sunucuya 10 defa vuruyolar tsdeki çocuklara servere girin demekten bıktım @Mr.Persians
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Serverim hep böyle
baskan 24 kişi vardı dondu taba bastım bekliyorum pingler 500 800 oldu baktım 6-7 kişiyi attı kendine geldi 3 dakika sonra tekrar gitti bu sefer benide attı ama öyle disconnect gibi değil direk cs 1.6 dondu görev yöneticisinden kapatıp tekrar girdim 4 e 4 oynuyorduk tekrar gitti bi baktım 1 e 1 kalmışız 1 aydır felan böyle adamlar gelmiyor artık.Mr.Persians yazdı: Sal Eyl 24, 2019 7:58 pm tam 4-5 dakika önce aynısı bendede oldu oyundaki herkesi oyundan attı çıkan girmiyor birdaha bu sorun ne zaman düzelir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Serverim hep böyle
@Mr.Persians Umarım bu sorun en yakın zamanda çözülür ben serverimin dolup dolmamasına değil günün gitmesine üzülüyorum kaç gün oldu satış bile yapamadık 4 kişi parayla yetki alacaktı server gidiyor diye almadılar.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Serverim hep böyle
Sabahki güncellemeden sonra, servisleri açmamışız bizim hatamız. Gelen atak direk içeri sunuculara düşmüş.
Şu saatten sonra olursa bilgi veriniz ( 20:35 )
Şu saatten sonra olursa bilgi veriniz ( 20:35 )
Linklerini gizle |