Panele Para attım gelmedi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Hesabımdan düşmüş ama panele gelmedi ödeme bildirimi ticket oluşturdum onadacebap gelmedi @ÖmeR TeLLi
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Mesai saatleri dışında cevap gelmez hafta içi ödeme bildiriminize cevap gelip kontrol edildiğinde eğer ödeme yaptıysanız panelinize yansıtılır.Enskufac yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 11:48 am Hesabımdan düşmüş ama panele gelmedi ödeme bildirimi ticket oluşturdum onadacebap gelmedi @ÖmeR TeLLi
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 686
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
ödemeyi yaptık karttanda para kesildi ama panele düşmedi paraShooTeR yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:07 pmMesai saatleri dışında cevap gelmez hafta içi ödeme bildiriminize cevap gelip kontrol edildiğinde eğer ödeme yaptıysanız panelinize yansıtılır.Enskufac yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 11:48 am Hesabımdan düşmüş ama panele gelmedi ödeme bildirimi ticket oluşturdum onadacebap gelmedi @ÖmeR TeLLi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Dediğim gibi bir problem olmuş olabilir ödemeyi yaptıysanız dekont vs. bulunuyorsa bu kadar endişelenmenize gerek yok, hafta içi ödeme bildiriminize cevap gelir ödeme kontrol edilir onaylandıgında ücret panelinize yansıtılır.vatanc yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:08 pmödemeyi yaptık karttanda para kesildi ama panele düşmedi paraShooTeR yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:07 pmMesai saatleri dışında cevap gelmez hafta içi ödeme bildiriminize cevap gelip kontrol edildiğinde eğer ödeme yaptıysanız panelinize yansıtılır.Enskufac yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 11:48 am Hesabımdan düşmüş ama panele gelmedi ödeme bildirimi ticket oluşturdum onadacebap gelmedi @ÖmeR TeLLi
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 686
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
istedigimiz IP yi almak icin acele ediyoruz yoksa bir problem yok beklerızShooTeR yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:16 pmDediğim gibi bir problem olmuş olabilir ödemeyi yaptıysanız dekont vs. bulunuyorsa bu kadar endişelenmenize gerek yok, hafta içi ödeme bildiriminize cevap gelir ödeme kontrol edilir onaylandıgında ücret panelinize yansıtılır.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Kart ile yatırdığınızda problem yaşadıysanız, kartınız ilk ve son 4 hanesini ödeme bildiriminden yazıp durumu anlatın, ilgilenilecektir
Linklerini gizle |