yonlendırme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
yonlendırme
merhaba cs25.csduragi.com yonlendırme kapatılmıstı hesabımdan 300 tl cekılerek tekrar aktıf edebılırmısnız
Link: | |
Linklerini gizle |
-
yonlendırme
peki aktif olur hemen degilmi bu kapanan yonlendirme tekrar uzar baskasina ait diye kapatilmis o yuzden tekrar devam etsin istiyorum yonlendirmemTaha Demirbaş yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 11:15 am Ödeme bildiriminden yada facebook sayfasından yazabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
yonlendırme
Ürün hizmeti eğer sonlandırıldıysa tekrar sıra beklersiniz diye düşünüyorum.Aytac77 yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:07 pmpeki aktif olur hemen degilmi bu kapanan yonlendirme tekrar uzar baskasina ait diye kapatilmis o yuzden tekrar devam etsin istiyorum yonlendirmemTaha Demirbaş yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 11:15 am Ödeme bildiriminden yada facebook sayfasından yazabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
yonlendırme
devam etmiyormu peki kaldigi yerden yonlendirme uzatma gibi bir durum yokmuShooTeR yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:18 pmÜrün hizmeti eğer sonlandırıldıysa tekrar sıra beklersiniz diye düşünüyorum.Aytac77 yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:07 pmpeki aktif olur hemen degilmi bu kapanan yonlendirme tekrar uzar baskasina ait diye kapatilmis o yuzden tekrar devam etsin istiyorum yonlendirmemTaha Demirbaş yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 11:15 am Ödeme bildiriminden yada facebook sayfasından yazabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
yonlendırme
Olmaz sanırım çünkü arkadaşım geçen söylediydi yönlendirmenin devamını istiyorsanız ödeme bildiriminden "yön kullanmaya devam edicem" diye yazmanız gerekiyor sanırsam.Aytac77 yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:27 pmdevam etmiyormu peki kaldigi yerden yonlendirme uzatma gibi bir durum yokmuShooTeR yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:18 pmÜrün hizmeti eğer sonlandırıldıysa tekrar sıra beklersiniz diye düşünüyorum.Aytac77 yazdı: Pzr Eyl 15, 2019 12:07 pm
peki aktif olur hemen degilmi bu kapanan yonlendirme tekrar uzar baskasina ait diye kapatilmis o yuzden tekrar devam etsin istiyorum yonlendirmem
Kendini bana geçen gün öyle demişti.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
yonlendırme
Size ait olmayan bir yönlendirmenin devamını isteyemezsiniz.
Tekrardan panelden ödeme bildirimi yaparak, yönlendirme almak istiyorum diye sıraya girmeniz gerekiyor.
Minimum 1,5 ay sonra yönlendirmeniz aktif olur
Tekrardan panelden ödeme bildirimi yaparak, yönlendirme almak istiyorum diye sıraya girmeniz gerekiyor.
Minimum 1,5 ay sonra yönlendirmeniz aktif olur
Linklerini gizle |