cs25.csduragi.com
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
cs25.csduragi.com
merhaba cs25.csduragi.com doluluk orani neden dustu acaba bilgi verirmisiniz serverimdaki skntilar giderilmedi 2 haftadir ben sorunlar yasiyorum yardimci olurmusunuz serverim neden dolmuyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
cs25.csduragi.com
puliginler fazla mb den dolayı userler indirmek istemiyo olabilir ve en önemlisi yetkilileriniz hoşgörülü olması gerekiyor .
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
cs25.csduragi.com
ne plugini kardesim sw 32 den dusmeszdi simdik 3 kisiyi cikmiyor sorunu 2 haftadir aliyorum kimse yardimci olmuyor neyden oldugunuda cozemediler ben serveri aldigim gibi kulaniyorum 1 plugin bile yokMetecan Bey yazdı: Cmt Eyl 14, 2019 1:10 pm puliginler fazla mb den dolayı userler indirmek istemiyo olabilir ve en önemlisi yetkilileriniz hoşgörülü olması gerekiyor .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
cs25.csduragi.com
Ön ip sunucularda fazla mb ciddi misin?Metecan Bey yazdı: Cmt Eyl 14, 2019 1:10 pm puliginler fazla mb den dolayı userler indirmek istemiyo olabilir ve en önemlisi yetkilileriniz hoşgörülü olması gerekiyor .
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
cs25.csduragi.com
Şuan sunucunuzun dolmasına engel olacak hiç bir durum yok.
Ne saldırı alıyorsunuz, nede herhangi bir engelleme mevcut.
Ne saldırı alıyorsunuz, nede herhangi bir engelleme mevcut.
Linklerini gizle |