Arkadaşlar bu modeli yüklüyorum fakat resimde farklı bir model görünüyor ghw_
eklentisinden modelleri değiştir yapıyorum fakat olmuyor yardımcı olabilecek varmı?
https://gamebanana.com/skins/167374
Bomba modeli / yardım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 748
- Clan İsmi: BLOODY GAMING
- İletişim:
Bomba modeli / yardım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
Bomba modeli / yardım
Models içerisine TrinityGrenade Adında bir klasör açtığını varsayıyorum veya farklı bir isimde farketmez0nurd0gann yazdı: Prş Eyl 12, 2019 10:58 pm Arkadaşlar bu modeli yüklüyorum fakat resimde farklı bir model görünüyor ghw_
eklentisinden modelleri değiştir yapıyorum fakat olmuyor yardımcı olabilecek varmı?
O klasör içerisine models klasöründe bulunan 6 dosyayı yükleyeceksin ve new_weapons.ini içerisine şu değişiklikleri yapacaksın
Kod: Tümünü seç
"models/v_flashbang.mdl" "models/TrinityGrenade/v_flashbang.mdl"
"models/v_hegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/v_hegrenade.mdl"
"models/v_smokegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/v_smokegrenade.mdl"
"models/w_flashbang.mdl" "models/TrinityGrenade/w_flashbang.mdl"
"models/w_hegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/w_hegrenade.mdl"
"models/w_smokegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/w_smokegrenade.mdl"
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bomba modeli / yardım
olmadı hocamF.T.H yazdı: Prş Eyl 12, 2019 11:14 pmModels içerisine TrinityGrenade Adında bir klasör açtığını varsayıyorum veya farklı bir isimde farketmez0nurd0gann yazdı: Prş Eyl 12, 2019 10:58 pm Arkadaşlar bu modeli yüklüyorum fakat resimde farklı bir model görünüyor ghw_
O klasör içerisine models klasöründe bulunan 6 dosyayı yükleyeceksin ve new_weapons.ini içerisine şu değişiklikleri yapacaksın
"models/v_flashbang.mdl" "models/TrinityGrenade/v_flashbang.mdl" "models/v_hegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/v_hegrenade.mdl" "models/v_smokegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/v_smokegrenade.mdl" "models/w_flashbang.mdl" "models/TrinityGrenade/w_flashbang.mdl" "models/w_hegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/w_hegrenade.mdl" "models/w_smokegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/w_smokegrenade.mdl"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Bomba modeli / yardım
Map değiştirin sunucu ayarlarınız ve ini dosyası tekrar yüklensin.(Sorun kendimce çözülmüştür.)
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bomba modeli / yardım
Taha Demirbaş yazdı: Cum Eyl 13, 2019 12:52 am Map değiştirin sunucu ayarlarınız ve ini dosyası tekrar yüklensin.(Sorun kendimce çözülmüştür.)
İkinizede çok teşekkür ederim olduF.T.H yazdı: Prş Eyl 12, 2019 11:14 pmModels içerisine TrinityGrenade Adında bir klasör açtığını varsayıyorum veya farklı bir isimde farketmez0nurd0gann yazdı: Prş Eyl 12, 2019 10:58 pm Arkadaşlar bu modeli yüklüyorum fakat resimde farklı bir model görünüyor ghw_
"models/v_flashbang.mdl" "models/TrinityGrenade/v_flashbang.mdl" "models/v_hegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/v_hegrenade.mdl" "models/v_smokegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/v_smokegrenade.mdl" "models/w_flashbang.mdl" "models/TrinityGrenade/w_flashbang.mdl" "models/w_hegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/w_hegrenade.mdl" "models/w_smokegrenade.mdl" "models/TrinityGrenade/w_smokegrenade.mdl"
Linklerini gizle |