Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

YAPTIGINIZ SAYGISIZLIK ÖMER BEY

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Aytac52

Mesaj gönderen Aytac52 »

yaptiginiz cok iyi gercekten siz boyle yaptikca cok adam kaybedeceksiniz cok o bani attiniz ama 77 kisi kaybetiniz biz oyunyoneticisine geciyoruz siz boyle anlayip dinlemeden herkeze yasakli uye vermeye devam edin tskrler hak yiyorsunuz o parada insallah bir taraftan cikicak bunun acisi 400 tl alip aradan 1 hafta gecip cs27 yi kapatmak nedir ya guzelce anlatmaya calisirken direk yasaklama sebebiniz nedir anlamiyorum sizi o param haram olsun sana omer bey tekrardan insallah bir tarafinizdan cikar o

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Erhan1232YARDIM

Mesaj gönderen Erhan1232YARDIM »

2 3 kere uyarildiniz jailbreak açmak yüzünden ömer bey başka ne yapabilir? Hatayi kendinizde arayin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnesReiS12`
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen EnesReiS12` »

Erhan1232YARDIM yazdı: Çrş Ağu 21, 2019 9:40 pm 2 3 kere uyarildiniz jailbreak açmak yüzünden ömer bey başka ne yapabilir? Hatayi kendinizde arayin.
erhan senin ömer telli dediğin insan en yararlı ve en karakterli insanları bile banladı yarın bir gün senide banlayacak hiç ummadığın zamanda.

beni haksız yere çok yasakladı,boşa söylemiyorum ama gerçekten öyle bu adam para vs peşinde yani anladınmı yoksa sizin el emeğinizi düşünmez. bilmiyor insan hakları ve emekleri. yerinde olsam bu kadar gerçekçi konuşmazdım.

tam 8 yıl sunucusunda barındım,ömer telli dediğin insan görmemezlikten geldi. umrumda değil dedi yasakladı. yani bu adama güvenmeyin sadece işi gücü para.

Respect Clan Sahibi @EnesReiS`

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Yasaklanan kimse yok, ürün panelinizden düşürülmüştür.
Gördüğüm kadarı ile kiralığa falan çıkmamış, başka kimseye verilmemiş size uyarı mahiyetinde panelinizdne düşürülmüştür.
Panelinize giriş yapabiliyorsanız, yasaklanmamışsınızdır demektir.
Ancak burada lafınıza sözünüze dikkat etmezseniz, bu yasaklanmanıza sebebiyet olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnesReiS12`
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen EnesReiS12` »

Ömer TELLİ yazdı: Çrş Ağu 21, 2019 9:47 pm Yasaklanan kimse yok, ürün panelinizden düşürülmüştür.
Gördüğüm kadarı ile kiralığa falan çıkmamış, başka kimseye verilmemiş size uyarı mahiyetinde panelinizdne düşürülmüştür.
Panelinize giriş yapabiliyorsanız, yasaklanmamışsınızdır demektir.
Ancak burada lafınıza sözünüze dikkat etmezseniz, bu yasaklanmanıza sebebiyet olabilir
sanki hiç yapmamışsınız gibi yazık ya.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Serverında reklam atıp oyuncuları başka yere çekmeye çalışan bir tane arkadaşta konudan nemalanmaya çalışıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli