Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

ömer bey sizlerden ozur dileyip ve sonkez yazıyoruz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
zazi321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen zazi321 »

ömer bey Öncelikle Selamın Aleykum Diyerek Konuya Girmek İsterim. Cs27 ip Serverimiz ' 2 kardeşimiz Tarafından Jail acılmış ve uyarı atmıstınız ondan sonra bızde herkeze duyurumuzu yapıp ve herkezı bılgılendırdık cs74 ile ortaklıgımız bulunmakta ve bız onlarda admın panelı olmaktaydı ve biz onlardan ayrıldık fakat panelı sılmedık onlarda bızım swde aksam'leğin jail açıp ss alıp sızlere sunmuşlar bız geregını yapmıstık fakat 2 ıncısını elleyemedık bıle panel elımızden gıtmıstı fakat haklıydınız orada bır ıtırazım yok fakat bız sızlerden ve butun arkdaşlarımızdan ozurumuzu ve uzgunlugumuzu sunmaktayım.
Ömer bey Bu konuşmalarımızı lutfen dıkkate alırsanız sevınırım cs 27 aylık olarak devam edıp sınır koymadan aylıkdan aylıga devam etcekdık fakat 2 kalleş yuzunden affedersınız swmız elımıden alındı ve siz ve teknik desteği ugrastırdıgımızdan oturu ozur dileriz . eger bır defa sansımız varsa eger son kez bizi affederseniz sizlerden cok memnuniyet duyarız şimdiden çok çok özür dileriz iyi günler dilerim hayırlı aksamlar

Sunucu Kurucu
Yusuf Güler
Aytaç evlendi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

behind the dark
Server Ip/DNS: Cs47.CSDuragi.COM
Clan İsmi: MoonGaming

Mesaj gönderen behind the dark »

Hakkınıza tecavüz edilmiş gibi görünüyor. O 2 insan mutlu olmuştur şimdi bu yaptıklarından. Gerçekten çok komiksiniz arkadaşlar. İnsanları kandırarak bir yere varamazsınız.

Ayrıca sizinde hatanız bulunmakta. Ya alakamız kalmadı diye yalan söylüyorsunuz ya da unuttunuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
zazi321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen zazi321 »

kardeşim ben 23 aytaç da 25 yaşsında bu yasımızda bız nıye bır bırımızı yada baskalarını kandıralım bız dogruyu soyleyım cozume varmaya calısıyoruz burda en buyuk soz omer beye duser ben burda ne 2 kelıme fazla soyledım nede 2 kelıme az hersey net acıkladım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Moda oldu herhalde ön iplerden alıp haberim yoktu başkası yaptı demeler.
Özrünüz var ise şikayet bölümü altında ilgili bölüm var, konu açarsınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli