Öncelikle İyi Günler Ben Ne zaman Konu Açsam Mesela Bir Gün Jbmenu Plugin Yazdım bi Adam Benim Forumuma Bir şey yazdı ben Onu Terslerim diye Yasak Yedim Server Tanıtımı Yaptım Forum Kurallara Uymadınız Diye Konum Silindi Bu Yapılanların Bir Açıklaması Varmı 2015 Den Beri Csduragindayim 2015 Den Beri de hep böyle devam etti ?
Ve Forum Yasağım Kalkmadığı Halde Yeni Hesap Açtım ınsallah Bu sefer yasaklamazsiniz!
Silmeden Önce BAKIN
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 9
-
Konu Sahibi
-
Konu Sahibi
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Silmeden Önce BAKIN
Sen de adamı terslemiyeceksin bu kadar basit.
Ayrıca sanırsam yasaklısın ve yaz dönemi boyunca kimsenin yasağı açılmayacak.
Tüm konu başlığı büyük harfle açılan konular da siliniyor.
Bence bi forum kurallarına göz gezdir.
Ayrıca sanırsam yasaklısın ve yaz dönemi boyunca kimsenin yasağı açılmayacak.
Tüm konu başlığı büyük harfle açılan konular da siliniyor.
Bence bi forum kurallarına göz gezdir.
Link: | |
Linklerini gizle |
Silmeden Önce BAKIN
Forum kurallarına uygun davranışlar sergilemiyorsun bir de gelmiş neden yasaklandığını mı soruyorsun ?
Konuyu kapatırken nedeniyle birlikte yazdım. Forum kurallarına gir detayı ile oku baştan.
Artı yasaklandım diyorsun tersledim yasak yedim diyorsun. Adı üstünde düzeni bozmuşsun yasaklanmışsın. Burası istediğini yapabildiğin yer değil. Topluluk barındıran bir forum.
Konuyu kapatırken nedeniyle birlikte yazdım. Forum kurallarına gir detayı ile oku baştan.
Artı yasaklandım diyorsun tersledim yasak yedim diyorsun. Adı üstünde düzeni bozmuşsun yasaklanmışsın. Burası istediğini yapabildiğin yer değil. Topluluk barındıran bir forum.
Link: | |
Linklerini gizle |