Destek
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
Destek
Merhaba benim cs27 yi jailbreak yapmak istiyorum alirken fullmod aldim 400 tl para verdim proda 6 kisi oluyor doluluk orani ya paranizi gondereyim bana yonlendirme ekleyin yada para iademi geri yapiniz benim altimda 3 tane jailbreak sahibi var sizlerden bunu arz idiyorum talibinizi bekliyorum ommer telli bey
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Destek
Cs31 alti jail olmuyor cs31 alti 2 server jailbreak onlarda kural cikmadan önce sunucularini jailbreak yapmışlardı. Geri para iadesi bulunmamakta. Yönlendirme sadece bayrak kapmaca deathmac ve proda geçerli.
Linklerini gizle |
-
Destek
peki ben dm icin yonlendirme alicagim para aktarimi kredi karti ile gecerlimidir doluluk orani nasildir bilgi verirseniz cok sevinirim kac gunde yonlendirme olur bunlar hakinda bilgi verirmisiniz
Linklerini gizle |
-
Destek
merhaba ben panelime 300 tl ekleyip yonlendirme almak istiyorum ben on ip diye aldik herkezin swsi dolu bizim server bos panelime para ekleyip yonlendirme verebilirmisiniz gun icinde
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Destek
Kurallara uygun konu acınız, satış ile ilgili bilgiyi facebook sayfamızdan alabilirsiniz
Linklerini gizle |