Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs34 server kapanması

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Cs34 server kapanması

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

EmreReyizZz yazdı: Prş Ağu 08, 2019 4:57 pm yanı kaan daha öncesinden bana yasaklı oldugunu söylemişti kimseye dememk şartıyla kimseye birşey yapmadan yolumuzda ilerliyorduk oda baya üzülmüştü çünkü çok emek veriyordu inş yasağımız kalkar
csduraginda yasaklı kişilerin sunucu alması yasak diebiliyorum ve şikayet edildiginde sunucu kapanıyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
EmreReyizZz

Cs34 server kapanması

Mesaj gönderen EmreReyizZz »

gönderdim inşallah ömer bey gerekeni yapar. Çünki biz uzun zamandan beridir bu serverle ugrasıyorduk baya emek sarfettik bu kadar emegin geçmişte yaşanan bir olay yüzünden boşa gitmesini istemeyiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Cs34 server kapanması

Mesaj gönderen omar »

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
EmreReyizZz

Cs34 server kapanması

Onu gördümde kurucu ile konuştum az once çok öncesinden face gmail fln baya mesaj gondermıs cevap almayınca server acmıs fakat çok önceden yapılmış bir hata yüzünden onca kişinin hakkına girmek ve emegi cop etmek sizce adaletlimi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Cs34 server kapanması

Mesaj gönderen omar »

EmreReyizZz yazdı: Prş Ağu 08, 2019 5:07 pm
Onu gördümde kurucu ile konuştum az once çok öncesinden face gmail fln baya mesaj gondermıs cevap almayınca server acmıs fakat çok önceden yapılmış bir hata yüzünden onca kişinin hakkına girmek ve emegi cop etmek sizce adaletlimi ?
Burada hakkınızı yiyen sizin kurucunuz. Kendi kafasına göre yasağını kaldırıp sunucu açmış. Gidin ona şikayet edin buraya değil. Sunucunuz kapandı ve artık yasağınız kalkana kadar sunucu açamazsınız burada.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
EmreReyizZz

Cs34 server kapanması

yanı verilen once emek aylardır sunucu açık bizimde isteğimiz hanı yasağımız kalksın olsun bitsin kurucumuz çok konu açmış gmailden çok yazmış facedende hanı bı konuşulsada tatlıya bağlansa herkes mutlu olsa onlarca kişi şuan ts de bekliyor sw yok :S

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Cs34 server kapanması

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

adaletden bahsediyorsunuz ama yasaklı kişiyide siz barındırıyorsunuz yasagı kalkmadan sunucu almakda sizin suçunuz csduraginda yasaklı kişilerin barınmasıda sunucu açması yasak az cok araştırısanız görüceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Cs34 server kapanması

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Bir yaptırım olabileceği riskini göz önüne alarak yasaklı bir kişiyi sunucunuz da tutmuşsunuz.O adamın artık bir şey yapmaması masum olduğu anlamına gelmez. Ve bu durumda sizin kuralları çiğneyebileceğiniz anlamına gelmez. Şimdide başınıza gelecek olan yaptırımın cezasını çekiyorsunuz.
Sizde sanırım cs34 ün ortaklarından birisisiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
EmreReyizZz

Cs34 server kapanması

Ayaz Hepyek yazdı: Prş Ağu 08, 2019 5:13 pm
adaletden bahsediyorsunuz ama yasaklı kişiyide siz barındırıyorsunuz yasagı kalkmadan sunucu almakda sizin suçunuz csduraginda yasaklı kişilerin barınmasıda sunucu açması yasak az cok araştırısanız görüceksiniz.
Tamam işte bende diyorumki o atılan mesajlara dönüş vs. olmayınca hatta halen dönülmemiş mesajına uzerınden 10 ay geçiyor arkadaş da açmış bi gazla ben kapanmadan once bi konusulsaydı yada bı sure kapalı tutsaydıda konusulduktan sonra kıralıga gırseydı daha iyi olurdu şimdilik tek istegimiz bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
EmreReyizZz

Cs34 server kapanması

Taha Demirbaş yazdı: Prş Ağu 08, 2019 5:14 pm
Bir yaptırım olabileceği riskini göz önüne alarak yasaklı bir kişiyi sunucunuz da tutmuşsunuz.O adamın artık bir şey yapmaması masum olduğu anlamına gelmez. Ve bu durumda sizin kuralları çiğneyebileceğiniz anlamına gelmez. Şimdide başınıza gelecek olan yaptırımın cezasını çekiyorsunuz.
Sizde sanırım cs34 ün ortaklarından birisisiniz.
Adam zaten klanın kurucusu şuan tek isteği yasağının kaldırılması yasağı kaldırılınca tekrardan csduragından server alıcak yapıcak bırsey yok zaten adam pişman olmasa niye 34 u alıp devam etsin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli