pro.csduragi.com hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 36
- Server Ip/DNS: cs7.CSDuragi.com
- Clan İsmi: vLad
pro.csduragi.com hk.
serverde durduk yere uzaban ve gag yiyoruz lütfen artık sesimizi duyun ve sorumsuz adminlerinize haddini bildirin. şikayet bölümüne konu açtım yayınlanmadı. oyunda tek kelime say geçmiyorum en ufak şüpheli hareketim yok herhangi bir gerekçe sunulmadan uzaban atılıyor. neden ban atıldı diye soran arkadaşlarıma da ban atılıyor. hileysek yada ağızımız bozuksa sadece bu sunucudan değil bütün sunuculardan banlayın sizde kurtulun bizde kurtulalım. cümleten bütün csdurağı ailesine hayırlı geceler.
Link: | |
Linklerini gizle |
pro.csduragi.com hk.
forum.csduragi yönetimi ayrı, pro.csduragi yönetimi ayrı. Şikayetinizi mert@csduragi.com a mail atarak yapın. Dönüş alamaz iseniz omer@csduragi.com a mail atın. Pro.csd yetkilileri pek forum.csd de aktif olmuyorlar.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 36
- Server Ip/DNS: cs7.CSDuragi.com
- Clan İsmi: vLad
pro.csduragi.com hk.
Yek'-ta yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 3:49 am forum.csduragi yönetimi ayrı, pro.csduragi yönetimi ayrı. Şikayetinizi mert@csduragi.com a mail atarak yapın. Dönüş alamaz iseniz omer@csduragi.com a mail atın. Pro.csd yetkilileri pek forum.csd de aktif olmuyorlar.
teşekkürler
Linklerini gizle |