Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

pro.csduragi.com hk.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Valkyrie
Server Ip/DNS: cs7.CSDuragi.com
Clan İsmi: vLad

pro.csduragi.com hk.

Mesaj gönderen Valkyrie »

serverde durduk yere uzaban ve gag yiyoruz lütfen artık sesimizi duyun ve sorumsuz adminlerinize haddini bildirin. şikayet bölümüne konu açtım yayınlanmadı. oyunda tek kelime say geçmiyorum en ufak şüpheli hareketim yok herhangi bir gerekçe sunulmadan uzaban atılıyor. neden ban atıldı diye soran arkadaşlarıma da ban atılıyor. hileysek yada ağızımız bozuksa sadece bu sunucudan değil bütün sunuculardan banlayın sizde kurtulun bizde kurtulalım. cümleten bütün csdurağı ailesine hayırlı geceler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

pro.csduragi.com hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

forum.csduragi yönetimi ayrı, pro.csduragi yönetimi ayrı. Şikayetinizi mert@csduragi.com a mail atarak yapın. Dönüş alamaz iseniz omer@csduragi.com a mail atın. Pro.csd yetkilileri pek forum.csd de aktif olmuyorlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Valkyrie
Server Ip/DNS: cs7.CSDuragi.com
Clan İsmi: vLad

pro.csduragi.com hk.

Mesaj gönderen Valkyrie »

Yek'-ta yazdı: Pzt Ağu 05, 2019 3:49 am forum.csduragi yönetimi ayrı, pro.csduragi yönetimi ayrı. Şikayetinizi mert@csduragi.com a mail atarak yapın. Dönüş alamaz iseniz omer@csduragi.com a mail atın. Pro.csd yetkilileri pek forum.csd de aktif olmuyorlar.

teşekkürler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli