Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

BeyazRuh Clan ÖNEMLİ SORU!?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-MerttBey.!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen -MerttBey.! »

Merhabalar Öncelikle Biz bundan 3 4 ay önce belki o kadarda olmamıştır BeyazRuh ismiyle 37 ismnide csgo mod olarak ilerliyoduk ve bazı çekemeyen kişiler diyim şikayet etti ve sunucu kapandı ama ilginç bir şekilde ne kurucular yani ben yada Panel başkasının üzerineydi panel kapandı bu bizim için bir uyarımıydı yoksa clan direk yasaklımı? Şikayet bölümüne yazmadım onaylanma falan diyor direk cevap bekliyorum çünkü ona göre ip çekmeyi planlıyorum BeyazRuh clanı için uyarımıydı yoksa Clan Yasaklımı? Şimdiden Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bunu öğrenebileceğin tek kişi Ömer TELLİ ve şikayet bölümüne bir tek o bakıyor. Buraya konu açarak buradaki üyelerden cevap bekliyor isen, aldığın vakit Ömer TELLİ yooo öyle değil deyip kapatabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
-MerttBey.!
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen -MerttBey.! »

Yek'-ta yazdı: Pzr Ağu 04, 2019 8:42 pm Bunu öğrenebileceğin tek kişi Ömer TELLİ ve şikayet bölümüne bir tek o bakıyor. Buraya konu açarak buradaki üyelerden cevap bekliyor isen, aldığın vakit Ömer TELLİ yooo öyle değil deyip kapatabilir.
:D eyvallah kral oraya açıyımda onay falan diyor düştüğüde yok konunun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli