Afedersin de, insanlar sunuculara para veriyor. Bırakın da derdini anlatabilsin. Ek şey ne mesala? Bide her konunun altına kavga yaratacak sözler yazmayın lütfen. Bu konuya mesaj atmanıza anlam veremedim.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:03 pmŞuan tüm serverler battı mı ?` White* yazdı: Cum Ağu 02, 2019 1:48 pmNe alaka? İnsanlar söylemesi gerekki düzelsin.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 12:08 pm Bi ping çıktı diye batacak değilsiniz, birazcık bekleyin.
Hayır, siz sorun olduğunu belirtmenin yanında ek şeyler ekliyorsunuz ki sanki daha hızlı çözülecekmiş gibi.
lag ve ping
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
lag ve ping
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
lag ve ping
Be sorunu belirtenlere bir şey demedim zaten, sen neden bu kadar üstüne alındın ki ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
lag ve ping
Ben kavga mı yaratıyorum yoksa sen mi ?` White* yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:09 pmAfedersin de, insanlar sunuculara para veriyor. Bırakın da derdini anlatabilsin. Ek şey ne mesala? Bide her konunun altına kavga yaratacak sözler yazmayın lütfen. Bu konuya mesaj atmanıza anlam veremedim.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:03 pmŞuan tüm serverler battı mı ?
Hayır, siz sorun olduğunu belirtmenin yanında ek şeyler ekliyorsunuz ki sanki daha hızlı çözülecekmiş gibi.
Server batacak demişler mesela zaten sorun uzun sürerse ek gün ekleniyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.24
- Clan İsmi: ` HanedanPro
lag ve ping
Beyler hepimiz sakin olsak ve sorunun çözülmesini beklesek. Benim serverimde de sorun var ama sabır edip bekliyoruz oyuncularımla. Elbet düzelecekBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:23 pmBen kavga mı yaratıyorum yoksa sen mi ?` White* yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:09 pmAfedersin de, insanlar sunuculara para veriyor. Bırakın da derdini anlatabilsin. Ek şey ne mesala? Bide her konunun altına kavga yaratacak sözler yazmayın lütfen. Bu konuya mesaj atmanıza anlam veremedim.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:03 pm
Şuan tüm serverler battı mı ?
Server batacak demişler mesela zaten sorun uzun sürerse ek gün ekleniyor.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
lag ve ping
Bu cümleyi yaşına ve bilgisizligine veriyorum. Neden mı çünkü yaşının olgunluğunu gostermeden konuşuyorsun ve bilgisizliği ise gerçek bir server sahibi olsaydın bu cümleyi kurmazdın.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 12:08 pm Bi ping çıktı diye batacak değilsiniz, birazcık bekleyin.
Sabah ss aldık ping çıkarken sırf şu yöneten insanlara iş çıkarmamak için atmadım. Belki vakitleri yoktur diye. Ancak yani bunu burdan yazman aşırı gereksiz bir cümle.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
lag ve ping
+ olarak şunu demek istiyorum bu pingler yüzünden sen bilmezsin benim dilimden anlayanlar anladı bir sürü kalıcı user kaybettik ama canı sağ olsun csd nin zamanında doldurduguna saydık laf etmedik. Adam üst üste ping yiyince server dan çıkıyor bir daha girmiyor ve benim bir kaç klan oyuncum da girmiyor server a lagdan
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
lag ve ping
Kardeşim adam yönetim den haber bekliyor sen neden muhalefet oluyorsun her konuya girme girme biraz agir ol ya her konuya mesaj kasmak için girme sen değil ömer telli mesaj yazmasını bekliyorlar server in yok gelmişsin konuşuyorsun burdan yaBy.King ►EmrullaH◄ yazdı: Cum Ağu 02, 2019 2:21 pm Be sorunu belirtenlere bir şey demedim zaten, sen neden bu kadar üstüne alındın ki ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
lag ve ping
arkadaşlar forum ortamı burası boşuna laf savaşına girmenize gerek yok.gereken açıklamayı zaten yapacaklar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim: