/ts3indir
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 67
/ts3indir
eklenti içeriginde author yaziyor ayrıca ben sadece reklam kısmını degiştiriyorum klan ismimi yaziyorum authorla ilgilenmiyorum clan tagi ekliyorum o kadar diger tarafida yok bunun bi yerde eklenti paylaştıgım yok
Link: | |
Linklerini gizle |
/ts3indir
20'ye yakın kişiye verdiğim maç botu eklentisi var. Hiçbirinin yapmadığını yapıp eklentiden benim adımı sildin, Author değiştirdin. Bunu yapma dedim ama yaptın. Sonra gidip bu eklentiyi oy ye verdin, üstüne wd ye destekleri için teşekkür ederiz dedin. Fakat bütün eklentilerin forum.csd den. İnsanların emeklerini çok güzel harcıyorsun, tebrik ederim. Daha önceden CSD den ve OY den yasaklanıp gizliden gizliden OY den yine IP açtığına şaşmamalı. Belki onu da devir almışsındır.

Nereden nasıl hizmet aldığın umurumda değil, ama yazarlara saygısı olmayan, kendi çıkarları için her türlü pisliği yapan birisini bu forumda barındırmam. İstediğin yere şikayet edebilirsin.

Nereden nasıl hizmet aldığın umurumda değil, ama yazarlara saygısı olmayan, kendi çıkarları için her türlü pisliği yapan birisini bu forumda barındırmam. İstediğin yere şikayet edebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
/ts3indir
Öyle deme @Yek'-ta Bey o daha küçük bir pluginci ve büyüdüğünde diasın eklentileri de alıp author değiştirip satışa çıkaracak hatta belki yapmıştır.
Linklerini gizle |