/ts3indir
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
/ts3indir
Kütüphane dediğimiz olay hazır yazılmış satırlar. Ha kütüphane tanımlandırmışsın, ha kütüphanenin içini kopyalayıp eklentiye yapıştırmışsın. İkisi de aynı olay. Eğer Reapi kütüphanesini tanıtır ise sadece is_user_steam ile kalmaz, daha başka fonksiyonlarda kullanılmayacağı halde tanıtılır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
/ts3indir
İşte bu yüzden kütüphane tanıtmak daha iyi çünkü bu eklentiyi biri geliştireceği zaman eğer reapi kütüphanesini tanıtacaksa kesinlikle orayı silecek.
Linklerini gizle |
/ts3indir
Dediğinde mantık yok.
Bi kendin sma dosyasının içine sadece Stock is user steam yazıp derle, birde yazdığını silip Reapi kütüphanesini yaz ve derle. Aradaki boyut farkına bak.
Bi kendin sma dosyasının içine sadece Stock is user steam yazıp derle, birde yazdığını silip Reapi kütüphanesini yaz ve derle. Aradaki boyut farkına bak.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
/ts3indir
Steam oyuncusu zekidir onda sorun olacağını düşünmüyorumbehind the dark yazdı: Prş Ağu 01, 2019 2:50 am Steam kullanıcıları ne halt edecek arkadaşlar, aloooooooooooo.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 67
/ts3indir
rica etsem attigim eklentideki gibi menuye entegre edebilirmisiniz iki adet link var ayrı ayrı yerde o yüzden nasil eklicegimi bilemedim ama sma içerisinde linkler mevcut sizin ekleme şansını varmıdırhayku yazdı: Prş Ağu 01, 2019 12:31 pm düzenleyeceğiniz const'u belirttim. unutmayın 1500 karaktere kadar destek var fakat oynama yapmayacaksanız değişken değerini en fazla 1501 yapabilirsiniz. daha uzun satır yazdırmak istiyorsanız "show_motd(id,"blabla.txt")" olarak kaydedip, direkt FTP Giriş kısmına yükleyin.
değişken değeri;eklenti;Kod: Tümünü seç
static motd[256]
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> new const link[]="https://forum.csduragi.com/index.php"; //koyacağınız adres public plugin_init() register_plugin("Motd","0.1","hayku"),register_clcmd("say /ts3indir","goster"); public goster(id){ if(is_user_connected(id)&&!is_user_bot(id)){ if(!is_user_steam(id)){ static motd[256],len; len+=format(motd[len],charsmax(motd)-len,"<head><center><font color=^"green^"><meta http-equiv = ^"refresh^" content = ^"0; URL = %s^"> </color></center></right></head>^n",link); show_motd(id,motd,"TeamSpeak3 Site"); } else{ client_print_color(id,id,"TeamSpeak3 Indirmek icin bu linki kopyala."); client_print_color(id,id,"%s",link); client_print_color(id,id,"%s",link); } } } stock bool:is_user_steam(id){ static dp_pointer; if(dp_pointer || (dp_pointer = get_cvar_pointer("dp_r_id_provider"))){ server_cmd("dp_clientinfo %d",id); server_exec(); return (get_pcvar_num(dp_pointer) == 2) ? true : false; } return false; }
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
/ts3indir
AmxModx1.8.3 kullanın.
Bu arada, umarım burada yazdırıp diğer tarafa gidip sizin için özel olarak kodlattım demiyorsunuzdur.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
/ts3indir
kuramiyorum elimde olan bişey degil genelleme yapmıştım onu bakış açınız siz nereye çekerseniz öyle gider
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
/ts3indir
eklenti içeriginde author yaziyor ayrıca ben sadece reklam kısmını degiştiriyorum klan ismimi yaziyorum authorla ilgilenmiyorum clan tagi ekliyorum o kadar diger tarafida yok bunun bi yerde eklenti paylaştıgım yok
Linklerini gizle |