Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:29 pm
Burası forum yani burada tartışma olması çok normal ama tartışmalar saygı çerçevesinde olmalıdır.Burada senin gibi rencide edici kelimeler kullanamıyoruz bence senin yorumun silinse daha iyi.
Emrullah seni burada herkes nasıl bir kişi olduğunu biliyor. Ama şunu bil kendini Yekta'ya ne kadar kanıtlamaya çalışırsan çalış. Bildiğin tek şey azıcık pawn ile eklenti düzenleme ve başkalarının yaptığı eklentilerle ufacık bir özellik ekleyip senin gibi paylaşmak. Mesajlarının en az yarısı kasılmış mesajlar. Primciliği bırak kendin olmaya bak.
Evet, kendimi kanıtlamaya çalışıyorum ama sadece Yekta için değil de herkese yapmaya çalışıyorum ve eklentilerimin başkalarının kullanması hoşuma gidiyor.İşte bu yüzden paylaşıyorum.Bu arada pawn dilini ne kadar bildiğimi benden iyi bilemezsin.
Ben bir eklenti yapmaya çalışırım ve yapamazsam yardım alırım ama sen anca millete laf atarsın.İsteseler hesabı sıfırlasınlar bana sıkıntı olmaz ama bu kadar mesajın varsa neden zoruna gidiyor ?
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 1:29 pm
Burası forum yani burada tartışma olması çok normal ama tartışmalar saygı çerçevesinde olmalıdır.Burada senin gibi rencide edici kelimeler kullanamıyoruz bence senin yorumun silinse daha iyi.
Emrullah seni burada herkes nasıl bir kişi olduğunu biliyor. Ama şunu bil kendini Yekta'ya ne kadar kanıtlamaya çalışırsan çalış. Bildiğin tek şey azıcık pawn ile eklenti düzenleme ve başkalarının yaptığı eklentilerle ufacık bir özellik ekleyip senin gibi paylaşmak. Mesajlarının en az yarısı kasılmış mesajlar. Primciliği bırak kendin olmaya bak.
Evet, kendimi kanıtlamaya çalışıyorum ama sadece Yekta için değil de herkese yapmaya çalışıyorum ve eklentilerimin başkalarının kullanması hoşuma gidiyor.İşte bu yüzden paylaşıyorum.Bu arada pawn dilini ne kadar bildiğimi benden iyi bilemezsin.
Ben bir eklenti yapmaya çalışırım ve yapamazsam yardım alırım ama sen anca millete laf atarsın.İsteseler hesabı sıfırlasınlar bana sıkıntı olmaz ama bu kadar mesajın varsa neden zoruna gidiyor ?
Mesaj zoruma gidiyor değil. Primciliğin zoruma gidiyor Emrullah, artık özgün ol eklenti kopyalama kendin yapmaya çalış. Pawn dilini o kadar iyi biliyorsan bir mod çıkar oynayalım. Tükürdüğünü yalayan kişilerle muhabbet etmeyi sevmem. WD'de ne olduğunu biliyorum orada benim üstün üyeliğim var merak etme sen. Seni senden iyi biliyorum.
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 30, 2019 3:06 pm
Başka forum umrumda değil ve o forumda olan yetkili arkadaşları banlıyorlar diye biliyorum tıpkı @DemirDesigin gibi @Yek'-ta
Şöyle söyliyeyim Firma adına Kurumsal Üyelik var doğru. Ama ben girip kullanmıyorum bana anlatıyorlar. Agent
Ne lüzumsuz uzamış. Ömer burada giflerde gördüm sanki demiş, ve doğru. Hazır tik yerine yetki harfleri bölümü açık. Kopyala yapıştır ile tak diye girebiliyorsun yetkileri. Ömer in yorumunu da sabah silen benim. Saçma bir tartışmaya girmesini istemedim, ama çocuğa cevap vermekten başka bir seçenek bırakmamışsınız.
Gerekli kişilere uyarılar yapıldı, konu silinenlere taşındı.