Sunucu Saldırı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 68
Sunucu Saldırı
Cs10'a saldırı var yine. Her gün saldırı yiyoruz. Acil bakar mısınız? Saat:22.40 @Yek'-ta
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Sunucu Saldırı
Yekta beyin burda yapabilceği pek bisi yok sadece omer beye iletir oda ilgilenir
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Sunucu Saldırı
Ne yapılırsa yapılsın gene aynı şeyler oluyor ben artık konu açmaya yoruldum yani düzeleceğin den pek umudum yok zamanında server 30 dan aşağı inmez iken şuan zor dolduruyoruz server leri ne diyeyim kısmet artık yazın böyle ise artık yaz bitince kepenkleri indirir gideriz 
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 68
Sunucu Saldırı
Ömer Bey'e özelden ilettiği için etiketliyorum. Diğer türlü ulaşamıyoruz malesef...ByPassage yazdı: Pzt Tem 22, 2019 10:59 pm Yekta beyin burda yapabilceği pek bisi yok sadece omer beye iletir oda ilgilenir
2 haftadır sürekli konu acıyorum. Açıklama yapılmasını bekliyoruz; ama ilgilenilmiyor. Tek beklediğimiz ilgilenildigini duymak ve kalıcı çözümler sunulması...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Sunucu Saldırı
Bildiğim kadarıyla VeriMerkezi Ömer bey'den habersiz bazı değişiklikler yapmış. Bundan dolayı saldırılar arttı.hilalgaming yazdı: Pzt Tem 22, 2019 11:06 pmÖmer Bey'e özelden ilettiği için etiketliyorum. Diğer türlü ulaşamıyoruz malesef...ByPassage yazdı: Pzt Tem 22, 2019 10:59 pm Yekta beyin burda yapabilceği pek bisi yok sadece omer beye iletir oda ilgilenir
2 haftadır sürekli konu acıyorum. Açıklama yapılmasını bekliyoruz; ama ilgilenilmiyor. Tek beklediğimiz ilgilenildigini duymak ve kalıcı çözümler sunulması...
Linklerini gizle |
Sunucu Saldırı
Biz bu muhabbeti geçeli çok oldu, o sorunlar hal oldu.omar yazdı: Pzt Tem 22, 2019 11:08 pmBildiğim kadarıyla VeriMerkezi Ömer bey'den habersiz bazı değişiklikler yapmış. Bundan dolayı saldırılar arttı.hilalgaming yazdı: Pzt Tem 22, 2019 11:06 pmÖmer Bey'e özelden ilettiği için etiketliyorum. Diğer türlü ulaşamıyoruz malesef...ByPassage yazdı: Pzt Tem 22, 2019 10:59 pm Yekta beyin burda yapabilceği pek bisi yok sadece omer beye iletir oda ilgilenir
Ömer TELLİ ye linki gönderdim. Online olduğu vakit bakar.
++Saldırı esnasında net_graph 3 bir şekilde ekran görüntüsü alıp atmanız lazım. Şunu artık yapın, lütfen.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Sunucu Saldırı
İlgilenilmediğini nereden çıkarttınız ?
Gelen saçma sapan yorumlar yüzünden konuları kaldırıyorum.
Misal buradan bir arkadaşın serverına doğru düzgün saldırı bile gelmiyorken, oyuncu sayısındaki azlığı buna bağlayarak yazdan sonra kepenk kapatacağını vs belirtiyor.
Sürekli takip edilip, düzenlemeler yapılıyor
Gelen saçma sapan yorumlar yüzünden konuları kaldırıyorum.
Misal buradan bir arkadaşın serverına doğru düzgün saldırı bile gelmiyorken, oyuncu sayısındaki azlığı buna bağlayarak yazdan sonra kepenk kapatacağını vs belirtiyor.
Sürekli takip edilip, düzenlemeler yapılıyor
Linklerini gizle |