Dün bi sorun yoktu Nedense bugun Baktıgımda Fark ettim ki NR Yazıyor.
Kimin neden ne sebeble yaptıgını bılmıyorum .
bu sorunu Nasıl düzeltiriz

Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
dm modda ne botu olabılır ya çıldıracam sunucuda 2 tane spec bottan baska bısey yok sıkıntı cıkmasın dıye 3 tane bıle koymuorm oyunda duran 2 botta sunucu belırlı bı sayıdan sonra oto kıcklenıyor sureklı kalmıyor bıleSerhat Öndeş yazdı: Sal Tem 09, 2019 5:31 pm Sunucuda bot barındırdığını söylüyor bu yüzden ban yemişsiniz.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Aynen öyle Bu sorun gercekten can sıkıcı olmaya başladı .Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:00 pm Bugün bir kaç kişi daha nedeni belirsiz bir yere ban yedi sıralama da ilerledikçe ban yiyenler oluyor
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
talepleriniz/topic36592.html[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:03 pmAynen öyle Bu sorun gercekten can sıkıcı olmaya başladı .Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:00 pm Bugün bir kaç kişi daha nedeni belirsiz bir yere ban yedi sıralama da ilerledikçe ban yiyenler oluyor
keşke csduragına ozel bir GT Sayfası vs olsa Server lıstesı gıbı..
Linklerini gizle |
taleb en kısa zamanda faaliye gecmesi dilegiyle ..Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 9:43 pmtalepleriniz/topic36592.html[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:03 pmAynen öyle Bu sorun gercekten can sıkıcı olmaya başladı .Özcan Örs yazdı: Sal Tem 09, 2019 7:00 pm Bugün bir kaç kişi daha nedeni belirsiz bir yere ban yedi sıralama da ilerledikçe ban yiyenler oluyor
keşke csduragına ozel bir GT Sayfası vs olsa Server lıstesı gıbı..
Böyle bir telep açtım zaten inşallah olacak bize özel olursa gt ye gerek kalmaz ona gene bel bağlayan olur da zamanla bırakırlar
Linklerini gizle |