SAHTE TELİF İHTARİNDEN KANALIM KAPANDI
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1
ÖNCELİKLE MERHABALAR SAHTE TELİFDEN DOLAYI YOUTUBE KANALIM KAPANDI VE BUNU YAPAN BİR KİŞİ VAR SÖZDE PKK KANALLARINI KAPATAN KİŞİ VE OYUN PLAFORTMUNDA OYUN VİDEOLARI CEKEN KİŞİLERDENİM VE Bİ KAÇ ARKADAŞIM DAHA VAR ONLARI KANALLARINI KAPATMAYLA KORKUTARAK CIKARLARINI YAPTIRIYOR VE BEN İSE YAPMADIGIM İCİN KANALIM KAPANDI VE İNSTAGRAM HESABIMADA SPAMLAYIP KAPATTI ANLAMIYORUM NASIL Bİ SİSTEM BU YOUTUBE VE İNSTAGRAM YÖNETİCİLERİ İTİRAZ EDİYORUM İNST VE YOUTUBEYE İNSTAGRAMDAN 1 MESAJ GELDİ BÖYLE KOD GİBİ BİRŞEY ONU BOŞ KAGITA KULLANICI ADIMIDA VE İSİM SOYADIMIDA YAZDIM MAHKUM GİİB CEKTİM VE ATTIM AMA 1 BUCUK AYDIR DÖNÜŞ YAPILMADI VE TEKRAR İTİRAZ ETTİGİMDE HİÇ BİRŞEY GELMEDİ YOUTUBEDE İSE BUNU DİYOR (SAYIN KULLANICIMIZ İSTEDİGİNİZİ İNCELEDİK VE KISA SÜRE ÖNCE BİR İTİRAZDA BULUNDUGUNUZU FARK ETTİK LÜTFEN ÖNCEKİ İTİRAZINIZIN SONUCUNU BEKLEYİN İTİRAZLA İLGİLİ KARAR VERİLDİYSE LÜTFEN O SONUCU DİKKATE ALIN NOT: İKİNCİ KEZ İTİRAZ EDEMEZSİNİZ. SÖYLEDİGİ ŞEY İSE BU İLK İTİRAZIMDA KANALINIZ TELİF HAKKI İHLALİ NEDENİYLE KALDIRILMIŞŞA İTİRAZINIZI İSLEME ALMAMIZ MALESEF MÜMKÜN DEGİLDİR LÜTFEN DAHA FAZLA BİLGİ İCİN YOUTUBE TELİF HAKKI MERKEZİ Nİ ZİYARET EDİN) EDİYORUZ AMA KANALIMIZ KAPALI VE Bİ CACIK YAPAMIYORUM LÜTFEN ANLIYAN BİRİ VARSA BANA DESTEK OLSUN BUNU YAPAN KİŞİNİNDE SADECE FACEBOOK ADRESİ VAR RİCA EDİYORUM BU FORUMDA İYİ Bİ İNSAN VARSA BANA YARDIM ETSİN İYİ GÜNLER DİLERİM...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Onun yaptığı senin çiğnediğin telif hakları kurallarını şikayet etmesi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Kapalı.
Alakasız. Sosyal mühendisliktir bunun adı. Yetenek meselesi bir nevi. Bunun ile ilgili form yollaman gerekiyor. Onun dışında o konu üzerinden itiraz yollar isen pek takmazlar. Birde admin değiştir. TR adminler umursamazdır, çıkarı olmadan iş yapmazlar. Sen EN dil seçeneğini seçip, ingilizcen var ise tekrar itiraz mesajı hazırla, yok ise translateden cümle cümle çevir. Hatalı cümleler oluşturacak ama olsun. O olmazsa tekrar TR'ye alıp form yaz yolla.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 02, 2019 10:37 am Onun yaptığı senin çiğnediğin telif hakları kurallarını şikayet etmesi.
Linklerini gizle |