Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kasiyerlik Zor mu ?

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

Kasiyerlik Zor mu ?

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Selamun Aleyküm arkadaşlar bayan kuaförü, oto döşeme , kaporta ve boya işlerinden sonra bir markette kasiyerlik yapıcam kasa kullanımı zor mu ? çalışan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum. :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Soap Mactavish
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Terranova Clan

Kasiyerlik Zor mu ?

Mesaj gönderen Soap Mactavish »

Kasa kullanımı kolay fakat her kaçırdığın ürün eksik para alırsan hepsi ay sonu sana giriyor haberin olsun tek sıkıntı yönü o diğer yandan baya iyi meslek klima olsun ferah ferah çalışırsın .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

Kasiyerlik Zor mu ?

Soap Mactavish yazdı: Pzr Haz 30, 2019 4:57 pm Kasa kullanımı kolay fakat her kaçırdığın ürün eksik para alırsan hepsi ay sonu sana giriyor haberin olsun tek sıkıntı yönü o diğer yandan baya iyi meslek klima olsun ferah ferah çalışırsın .
eyvallah hocam diyosun kasa kolay fln iyi ya yaparım o zaman.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Soap Mactavish
Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Terranova Clan

Kasiyerlik Zor mu ?

Mesaj gönderen Soap Mactavish »

Sıkıntı etme yaparsın

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

[B.O.S.S]>>>
Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
Clan İsmi: AyrılmazLarTR

Kasiyerlik Zor mu ?

Mesaj gönderen [B.O.S.S]>>> »

Kasiyerlikteki Hızlı Çalışma sistemi Çıkarma toplama vs bunları iyi ve hızlı bir sekılde yapacaksınz
Her işin zorlugu oldugu gibi bu işinde zorlukları vardır . yapamıyorsanız elınıze hesap makınesı bulundurun .
hesap makınesınden ne alınmış ne bitmiş hızlı sekılde halledebilirsin . Matematigin iyi ise Müşteriye güler yüzlü olup Birazda Dilin varsa Müşteriyi Kendine Çekebilirsin.
marketlerde Vs Çalısıyorsan eyer zaten sistem tarafından ürünü okutup Kolaylıkla yapabilirsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

kaosKG

Kasiyerlik Zor mu ?

Mesaj gönderen kaosKG »

Bayan kuaförü nü neden bıraktın ki, bende bayan kuaförüyüm. Çok rahat sakin. Tabi bazı bayanlarla uğraşmak delirtiyor. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

Kasiyerlik Zor mu ?

kaosKG yazdı: Pzt Tem 01, 2019 11:12 am Bayan kuaförü nü neden bıraktın ki, bende bayan kuaförüyüm. Çok rahat sakin. Tabi bazı bayanlarla uğraşmak delirtiyor. :D
Baba mesleği gereği küçükken isteksiz girmiştim kadınlarla dırdırı yapamamamdı.Sanayide çalıştığım zaman ağır iş olsa bile kolayıma gelirdi.Fakat ordaki kalfa ile bir sıkıntım olunca çıktım.Çıkmasaydım kesin boğardım herifi. :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ogibaba911

Kasiyerlik Zor mu ?

[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzr Haz 30, 2019 11:55 pm Kasiyerlikteki Hızlı Çalışma sistemi Çıkarma toplama vs bunları iyi ve hızlı bir sekılde yapacaksınz
Her işin zorlugu oldugu gibi bu işinde zorlukları vardır . yapamıyorsanız elınıze hesap makınesı bulundurun .
hesap makınesınden ne alınmış ne bitmiş hızlı sekılde halledebilirsin . Matematigin iyi ise Müşteriye güler yüzlü olup Birazda Dilin varsa Müşteriyi Kendine Çekebilirsin.
marketlerde Vs Çalısıyorsan eyer zaten sistem tarafından ürünü okutup Kolaylıkla yapabilirsin.
Sözelim ben mat. 0 :D kasalarda vereceğim para üstü yazıyor diye biliyorum.Umarım öyle olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala