Kasiyerlik Zor mu ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2347
Kasiyerlik Zor mu ?
Selamun Aleyküm arkadaşlar bayan kuaförü, oto döşeme , kaporta ve boya işlerinden sonra bir markette kasiyerlik yapıcam kasa kullanımı zor mu ? çalışan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum. 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
Kasiyerlik Zor mu ?
Kasa kullanımı kolay fakat her kaçırdığın ürün eksik para alırsan hepsi ay sonu sana giriyor haberin olsun tek sıkıntı yönü o diğer yandan baya iyi meslek klima olsun ferah ferah çalışırsın .
Linklerini gizle |
-
Kasiyerlik Zor mu ?
eyvallah hocam diyosun kasa kolay fln iyi ya yaparım o zaman.Soap Mactavish yazdı: Pzr Haz 30, 2019 4:57 pm Kasa kullanımı kolay fakat her kaçırdığın ürün eksik para alırsan hepsi ay sonu sana giriyor haberin olsun tek sıkıntı yönü o diğer yandan baya iyi meslek klima olsun ferah ferah çalışırsın .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Kasiyerlik Zor mu ?
Kasiyerlikteki Hızlı Çalışma sistemi Çıkarma toplama vs bunları iyi ve hızlı bir sekılde yapacaksınz
Her işin zorlugu oldugu gibi bu işinde zorlukları vardır . yapamıyorsanız elınıze hesap makınesı bulundurun .
hesap makınesınden ne alınmış ne bitmiş hızlı sekılde halledebilirsin . Matematigin iyi ise Müşteriye güler yüzlü olup Birazda Dilin varsa Müşteriyi Kendine Çekebilirsin.
marketlerde Vs Çalısıyorsan eyer zaten sistem tarafından ürünü okutup Kolaylıkla yapabilirsin.
Her işin zorlugu oldugu gibi bu işinde zorlukları vardır . yapamıyorsanız elınıze hesap makınesı bulundurun .
hesap makınesınden ne alınmış ne bitmiş hızlı sekılde halledebilirsin . Matematigin iyi ise Müşteriye güler yüzlü olup Birazda Dilin varsa Müşteriyi Kendine Çekebilirsin.
marketlerde Vs Çalısıyorsan eyer zaten sistem tarafından ürünü okutup Kolaylıkla yapabilirsin.
Linklerini gizle |
-
Kasiyerlik Zor mu ?
Bayan kuaförü nü neden bıraktın ki, bende bayan kuaförüyüm. Çok rahat sakin. Tabi bazı bayanlarla uğraşmak delirtiyor. 

Linklerini gizle |
-
Kasiyerlik Zor mu ?
Baba mesleği gereği küçükken isteksiz girmiştim kadınlarla dırdırı yapamamamdı.Sanayide çalıştığım zaman ağır iş olsa bile kolayıma gelirdi.Fakat ordaki kalfa ile bir sıkıntım olunca çıktım.Çıkmasaydım kesin boğardım herifi.kaosKG yazdı: Pzt Tem 01, 2019 11:12 am Bayan kuaförü nü neden bıraktın ki, bende bayan kuaförüyüm. Çok rahat sakin. Tabi bazı bayanlarla uğraşmak delirtiyor.![]()

Linklerini gizle |
-
Kasiyerlik Zor mu ?
Sözelim ben mat. 0[B.O.S.S]>>> yazdı: Pzr Haz 30, 2019 11:55 pm Kasiyerlikteki Hızlı Çalışma sistemi Çıkarma toplama vs bunları iyi ve hızlı bir sekılde yapacaksınz

Linklerini gizle |