Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Saldırı Hakkında ve Yasal İşlem

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
DeJavu
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
Clan İsmi: World War'Z
İletişim:

Saldırı Hakkında ve Yasal İşlem

Mesaj gönderen DeJavu »

Herkese iyi günler, 1-2 haftadır sunucularımıza saldırılar yapılıyor belkide diğer csdurağı sunucularınada yapılıyordur bilmiyorum.. Bu saldırıyı daha öncede Ömer Telliye bildirmiştim fakat tam olarak çözüm getirememiş sanırım.

NET_QueuePacket saldırısını daha öncede almıştık zombilerle saldırıyorlardı fakat bu sefer tek kişi saldırıyor ve baya etkili ayrıca saldıran kişi kendi modemiyle saldırıyor bu yüzden buraya yazma gereği hissettim belki resmi bir işlem yapılıyordur..

Bunlar saldırı kayıtları;
NET_QueuePacket: Oversize packet from 95.8.122.6:27005

Buda IP'nin kendi modemine ait olduğunun kanıtı
JaveS STEAM_0:4:1469281651 95.8.122.6 z

Ayrıca bir kişinin bu kadar etkili bir saldırı yapması çok kötü bir durum bu saldırılara sanıyorum "Querry attack" deniyor çok fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla bu saldırı sunucudan seri şekilde bilgi çekmeyle yapılıyor

Oyunda bilgi çekme işlemini sınırlamak için 3 tane komut var.. bu komutların değerlerini Oyunyoneticisi sunucuları gibi 1 yapmakta fayda olabilir ben kendim panelden yaptım fakat hiçbir değişiklik söz konusu değil kendi HLDS sunucumda yaptığımda ise bilgi alma işlevi yavaşlıyor.

Resim

max_queries_sec (3.0)
max_queries_sec_global (30)
max_queries_window (60)

Ayrıca bu komutlar sadece bilgi alma işlemini yavaşlatıyor oyunun içine herhangi bir etkisi söz konusu değil. ve dediğim gibi çok fazla bilgi sahibi de değilim bilgili olan arkadaşları yoruma bekliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala