Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Csdurağı jb ve ct menüsü ile benim eklediklerimin çakışması

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Odin

Mesaj gönderen Odin »

Selamlar , serverımda jailbreak modunu açtım ve cs durağında hazır olan jbmenu ve ctmenu yerine başka 2 menu kurdum .
Jbmenu ye değinirsek oyuna girdiğimizde veya el başladığında sol tarafta cs durağının jb menusu gozukuyor 0 a basarak çıktıktan sonra chate /jbmenu yazınca benim eklediğim menu açılıyor .
Ctmenu ise el başında eklediğim ct menu , kapandığı an /ctmenu yazınca cs durağının ct menusu açılıyor .
Modlardan Jailbreak modunu kapatmayı denedim , ama bir şey olmadı (bu arada moddan jb modunu kapatıp başka jail olmayan bir mape geçmeme rağmen hala servera girince direk t atıyor. Yani bozukluk olabilir emin değilim) . Cstrike/addons/amxmodx/plugins kısmından csdurağının ct menu eklentisini buldum (jbmenuyu bulamadım) silmeyi denedim ama izin verilmiyormuş malesef .
Sadece kendi kurduğum menuleri aktif halde tutmak için ne yapabilirim ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

csduragi-genel/sunucu-sorunlari-cozumle ... 31899.html

Sorun: CSDurağı fullmod ayarlarını nasıl kapatırım?
Çözüm: Sıfır sunucular CSDurağı FullMod olarak verilir. Yani siz zm_ uzantılı bir harita açtığınızda zombie mod, jail_ uzantılı bir harita açtığınızda jailbreak mod, deathrun_ uzantılı bir harita açtığınızda deathrun mod olur sunucu. Bunları amxmodx/configs/maps klasörüne girerek düzenleyebilir yada isterseniz kaldırabilirsiniz.

Sorun: Kendi fullmod ayarlarımı nasıl yaparım?
Çözüm: amxmodx/configs/maps klasörüne girin. Örnek; plugins-jail.ini dosyasında sadece jail_ uzantılı haritalarda çalışacak olan eklenti dosya isimleri yazılıdır. prefix_jail.cfg dosyasında sadece jail_ uzantılı haritalarda girilerek olan ayarlar yazılıdır.
Yeni harita uzantıları tanımlandırmak için kendi bilgisayarınızda bu dosyaları oluşturup panele atabilirsiniz. Örnek;
plugins-bk.ini dosyasını oluşturup içine bayrak kapmaca modunda çalışmasını istediğim eklentileri yazdım ve panele attım. bk_ uzantılı bir harita açıldığı vakit plugins-bk.ini dosyasındaki eklentiler çalışacak.
prefix_bk.cfg dosyasını oluşturup içine bayrak kapmaca modunda olmasını istediğim ayarları yazdım ve panele attım. bk_ uzantılı bir harita açıldığı vakit prefix_bk.cfg dosyasındaki ayarlar aktif olacak.
Not: Girmiş olduğunuz ayarlar eğer ki amxx.cfg içerisinde yazıyor ise bu ayarlar aktif olmayacaktır. Önce prefix_haritaetiketi.cfg çalışır, ondan sonra amxx.cfg çalışır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Odin

Mesaj gönderen Odin »

Çok teşekkür ederim , sorunum çözüldü .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala