cs47 hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 38
- Server Ip/DNS: 213.238.173.100
- Clan İsmi: CSD
cs47 hk.
CS47 Galiba Saldiri Yemiş ve ya bilerek yapiyorlar , Ömer Beyin Şahsina Küfür Etmişler Yetkililerin haberi olsun istedim .
Link: | |
Linklerini gizle |
cs47 hk.
Bunu yapanları tanımıyoruz zaten düzenledik.
Ayrıca serverda yapılan işlem ile attığınız konu dakkaları hemen aynı umarım bir tesadüftür.
Ayrıca serverda yapılan işlem ile attığınız konu dakkaları hemen aynı umarım bir tesadüftür.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
cs47 hk.
Server Listte Bakiyordum O anda Gördüm ,Serhat Öndeş yazdı: Cmt Haz 08, 2019 11:43 pm Bunu yapanları tanımıyoruz zaten düzenledik.
Öyle Bir Derdim Olsaydi sonum şu şekilde olurdu
sikayet-bolumu/252-kufurlu-sunucu-basligi-t36401.html
Linklerini gizle |
cs47 hk.
Yeni bir üye olduğunuz için çoğu kişi bu doğrultu üzerinde düşünecektir. Demem oki bu konuyu okudunuza göre bunun önlemini almak bariz kolay olacaktır. Tabi bunu siz yaptınız demiyorum. Saygılarımla.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
cs47 hk.
Şimdi Server Listte Baktim , Serveri Sifirlamişlar Anlaşilan Saldiri Yemişler Bende Size Saygilarimi Sunarim .Serhat Öndeş yazdı: Cmt Haz 08, 2019 11:58 pm Yeni bir üye olduğunuz için çoğu kişi bu doğrultu üzerinde düşünecektir. Demem oki bu konuyu okudunuza göre bunun önlemini almak bariz kolay olacaktır. Tabi bunu siz yaptınız demiyorum. Saygılarımla.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Artemis Clan
- İletişim:
cs47 hk.
Ömer bey serverime saldırı oluyor bu saldırıyı yapanları bilmiyoruz haberimiz yoktu kusura bakmayın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
cs47 hk.
ya bu yeni nicklere önlem alınmalı yada bılemıyorum yeni yeni üyelik oluşturup kimi ömer beye küfür edildi diye kanıtı olmayan yorumlar atılıyor kimide yeni üyelik acip server loglarına bakmadan direk akla gelen ilk saldırı yedik kanıtsız diye yorumlar yapılıyor tartısma yaratmak bagında degılım ama bu tür feyk hesaplar yüzünden foruma girmekten sogudum resmen
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
cs47 hk.
Haklisin Katiliyorum Sana ama eski üyeliğimi kaybettim 2017 yillinda Açmiştim 2 aydir girmiyordum bilgilerimi unuttum Beni Taha Bey Az Çok Tanir Neyse Galiba Aradan Zaman Geçene kadar Bizide Fakecilerden sancaklar sorun yok alişiriz Biz Kendimizi BiliyoruzMarkWeLL yazdı: Pzr Haz 09, 2019 12:13 am ya bu yeni nicklere önlem alınmalı yada bılemıyorum yeni yeni üyelik oluşturup kimi ömer beye küfür edildi diye kanıtı olmayan yorumlar atılıyor kimide yeni üyelik acip server loglarına bakmadan direk akla gelen ilk saldırı yedik kanıtsız diye yorumlar yapılıyor tartısma yaratmak bagında degılım ama bu tür feyk hesaplar yüzünden foruma girmekten sogudum resmen
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
cs47 hk.
Artemis clani dost sevdigimiz clan böle birşey yapacaklarını sanmam saldırı yediler bir kaç gün öncede ts3lerinde saldırı oldu geçmiş olsun daha dikaatli olurlar
Linklerini gizle |