Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cs22 64 kişilik

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Meczup
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen Meczup »

Yek'-ta yazdı: Çrş Haz 05, 2019 9:14 pm
MarkWeLL yazdı: Çrş Haz 05, 2019 6:44 pm o kişi kapasitesi doğrudur ben bi ara denk gelmıştım 23-24 kişiydi server mavi renk dolulugu gösterıyordu yanı 64 se 64 kısıyı alırdı gösterişli değil o gerçek sunucu sahibiyle baglantı kurmustum geçiştirmeye çalısmıstı yok baskası yapıyor bız yapmıyoz falan
Yabancılarda gördüm fakat sunucu saldırılara tamamı ile açıktı.
Bunun nedeni ne peki? Çoğu pluginin 32 kişiye göre ayarlanması mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

seypa
İletişim:

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen seypa »

64 kişilik olsa bile oyuncuların clientinin de 64 slot'a uyarlı olması gerekli. Şuan hayal maalesef.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MarkWeLL
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen MarkWeLL »

Yek'-ta yazdı: Çrş Haz 05, 2019 9:14 pm
MarkWeLL yazdı: Çrş Haz 05, 2019 6:44 pm o kişi kapasitesi doğrudur ben bi ara denk gelmıştım 23-24 kişiydi server mavi renk dolulugu gösterıyordu yanı 64 se 64 kısıyı alırdı gösterişli değil o gerçek sunucu sahibiyle baglantı kurmustum geçiştirmeye çalısmıstı yok baskası yapıyor bız yapmıyoz falan
Yabancılarda gördüm fakat sunucu saldırılara tamamı ile açıktı.
@Yek'-ta orayı bilmiyorum ama suan kı oyuncu sayısı dedıgıme geldi normalde bir server 15-16 arası oyuncu sayısına ulastımmı cubuk cızgıler maviye dönüyordu bu sunucunun cubugu yesilde var bi sıkıntıda hayırlısı kurallara aykırıdan yasaklanmalı bu klan benim acımdan diger musterılere haksızlık olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meczup
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen Meczup »

MarkWeLL yazdı: Çrş Haz 05, 2019 10:38 pm
Yek'-ta orayı bilmiyorum ama suan kı oyuncu sayısı dedıgıme geldi normalde bir server 15-16 arası oyuncu sayısına ulastımmı cubuk cızgıler maviye dönüyordu bu sunucunun cubugu yesilde var bi sıkıntıda hayırlısı kurallara aykırıdan yasaklanmalı bu klan benim acımdan diger musterılere haksızlık olur
Senin demek istediğin olayı anladım, 15-16 kişide server listteki durum çubuğu turuncu olurken şu an bu sunucuda yeşil. Bunun nedeni şudur ki, cvar ayarı ile yapılan bir olay olduğundan ötürü datalar da buna bağlı şekilde artıyor eğer sen 10 yapar isen o ayarı (yine 32 kişi girebilecek) hemen kıp kırmızı veya sim siyah görünmeye başlayacaktır. Yani yine görüntü fasa fiso.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bende yanlış anlamışım seni. Eğer bunun haksızlık olduğunu düşünüyor isen talepler bölümüne konu aç yasaklanması için, oylansın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

SAR HOŞ OLALIM 义

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen SAR HOŞ OLALIM 义 »

Server benim kardeşim. İstediğim ayarı yaparım server benim değil mi? Ha eğer yasaklı işlemse yetkililerden bir dönüş aldığım vakit normale çeviririm.
Sadece benim serverimde vardı. Şimdi konu açtınız kodu ifşa oldu. Her önüne gelen yapacak. Sonra ömer telli abi önünü alamayıp yasaklayacak. Benim yağtığım bir şeye saygısızlık değil mi bu ?
Koşay gelsin h

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen Yek'-ta »

SAR HOŞ OLALIM 义 yazdı: Prş Haz 06, 2019 10:50 pm Server benim kardeşim. İstediğim ayarı yaparım server benim değil mi? Ha eğer yasaklı işlemse yetkililerden bir dönüş aldığım vakit normale çeviririm.
Sadece benim serverimde vardı. Şimdi konu açtınız kodu ifşa oldu. Her önüne gelen yapacak. Sonra ömer telli abi önünü alamayıp yasaklayacak. Benim yağtığım bir şeye saygısızlık değil mi bu ?
Koşay gelsin h
İlk değildin, tekte değilsin. Eski konulara bak. Sunucu sahipleri bunun bir işe yaramadığını görünce default değere aldı. O sunucu 32 den yukarı çıkmayacak. Yazdığın yazı çok gereksiz geldi. Ben zaten gerekli cevabı verdim. Şikayeti olan talep bölümüne yasaklanması için konu açar orada konuşulur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

SAR HOŞ OLALIM 义

Cs22 64 kişilik

Mesaj gönderen SAR HOŞ OLALIM 义 »

Eski konularda hep benim serverimi ss alıp atmışlar. 1 2 kişi daha yapmış ama onlarda benden sonra yapmışlar. 3 yıldır csduragindayız ve 3 yıldır hep 64 olarak gösteriyodum.
Konuyu bence silinenlere taşıman daha hayırlı olacak. @Yek'-ta
Saygılar yorumuna saygım sonsuz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli