Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kill Sayar

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Kill Sayar

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

CivilEngineer yazdı: Cum May 31, 2019 2:54 pm Bu eklentiyi 9'dan sonrasını saydıracak şekilde yapan var mı arkadaşlar?
Bu .sprler oyunun kendisinde var ve 0'dan 9'a kadar yan yana da konulmuyor alt alta saydırcam dersen belki olur ama mesela 15'i 1 üstte altında 5 olacak şekilde ayarlaması da kesin olmuyor zaman ayarlı yapsan bile bazen 2. basamağı üstte gösterebilir sonuç olarak yan yana olmaz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

CivilEngineer
Server Ip/DNS: 213.238.173.204
Clan İsmi: CivilGaming
İletişim:

Kill Sayar

Mesaj gönderen CivilEngineer »

ByBuLuT ☪ yazdı: Cum May 31, 2019 3:07 pm
CivilEngineer yazdı: Cum May 31, 2019 2:54 pm Bu eklentiyi 9'dan sonrasını saydıracak şekilde yapan var mı arkadaşlar?
Bu .sprler oyunun kendisinde var ve 0'dan 9'a kadar yan yana da konulmuyor alt alta saydırcam dersen belki olur ama mesela 15'i 1 üstte altında 5 olacak şekilde ayarlaması da kesin olmuyor zaman ayarlı yapsan bile bazen 2. basamağı üstte gösterebilir sonuç olarak yan yana olmaz
Bu şekilde ayarlansa bile kötü gözükeceğini düşünüyorum. O zaman en güzeli bu şekilde kullanmaya devam etmek. Teşekkür ederim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TroxLer

Kill Sayar

Mesaj gönderen TroxLer »

arkadaşlar ben aktif edemedim. acaba rica etsem adım adım anlatabilcek arkadaşımız çıkar mı ? Şimdiden teşekkürler ve her ne kadar yapamamış olsam da paylaşımın için teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Kill Sayar

Mesaj gönderen Colditz »

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli