Maç Botu [ /say /takim ]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Maç Botu [ /say /takim ]
@Yek'@Yek'-ta merhaba panel 1.8.3 destekli değil bu yuzden hata veriyor bir şekilde 1.8.2 ye çeviremezmisiniz ?
Link: | |
Linklerini gizle |
Maç Botu [ /say /takim ]
Ben çevirmem, diğer yazar arkadaşlar çevirir mi bilemem.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Maç Botu [ /say /takim ]
++ arkadaşlar 1.8.3 yada 1.8.2 ile uğraşmanızada gerek yok sadece yetkilendirme yapılmasını ve say konuşmaları kapalıyken adminlerin konuşa bilmesini istiyorum /say ve /takim sadece adminler açıp kapatabilsin ve say kapalyken adminlerin yazabilmesini istiyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Maç Botu [ /say /takim ]
Zor değil, yaptık zaten. Ama 1.8.3 için yapıldı(CSD sürümü). Ben ve buradaki arkadaşlarımız 1.9.0 kullanıyoruz. Desteğimiz her zaman güncel sürümlere. 1.8.3 lerin bütün hepsi 1.9.0 da çalışmaktadır zaten. Bu yüzden nerede kullanacak iseniz oranın sürümünü yükseltin.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Maç Botu [ /say /takim ]
@Yek@Yek'-ta panele yüklediğim için panel 1.8.2 istiyor herşeyi hallettik sadece /say ve /takimi adminlerin açıp kapatmasını istiyorum birtek bu kaldı güncel .sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Maç Botu [ /say /takim ]
Forum.csd yakın bir zamanda 1.8.2 desteğini tamamen kesecektir.
Linklerini gizle |