Sunucuma Saldiri Saldirganin Bilgileri Hk.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Konu kilitlenmeden konu hakkında bir düşüncemi paylaşmak istiyorum
HEVESMI SANDIN? nickli kişi ismi konuda geçen klanın sadece bir üyesi mi ismi geçen klanın sahibi mi ?
Eğer klanın ve sarverin sahibi ise diyeceğim yoktur
Ancak sadece üyesi ise bu konu tüm csdurağı müşterisi server sahiplerinide ilgilendiriyor demektir.
HEVESMI SANDIN? nickli kişi ismi konuda geçen klanın sadece bir üyesi mi ismi geçen klanın sahibi mi ?
Ancak sadece üyesi ise bu konu tüm csdurağı müşterisi server sahiplerinide ilgilendiriyor demektir.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Giriş - gelişme - sonuç olarak konu kapandı sanırım. 

Linklerini gizle |
Anladığım kadarı ile sunucu ortağıuzman59 yazdı: Çrş Nis 24, 2019 7:24 pm Konu kilitlenmeden konu hakkında bir düşüncemi paylaşmak istiyorum
Linklerini gizle |
-
Csdurağı sunucularında ortaklık sistemi olmadığı için ;Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 24, 2019 7:41 pmAnladığım kadarı ile sunucu ortağıuzman59 yazdı: Çrş Nis 24, 2019 7:24 pm Konu kilitlenmeden konu hakkında bir düşüncemi paylaşmak istiyorum
Sunucu masraflarına destek veren yönetim yetkisine sahip bir kişi olarak tanımlayalım.
Bağlı olduğu sunucuda yönetim yetkisine sahip olan kişi ,kendi serverini bırakıp başka bir servere üye olarak mı katılmış ..
Yukarıda da belirttiğim gibi panel sahibi asıl sahibidir ve csdurağında ortaklık sistemi yoktur.
Ancak asıl konu ise ;
* Yönetim yetkisinde dahi olsa kişi sunucusunda sadece bir üyedir.
Üyenin kıdemli üye olduğu/olmadığı yada yönetim yetkisinin olduğu/olmadığı serverinde sadece bir üye olduğu değiştirmez.
İşte kafamıza takılan soru;
* Türkiyenin dört bir yanından serverimize bağlanan oyunculardan kendi kiralamış olduğumuz sunucuyu idare etmeleri yada ihtiyaç duyulduğu miktarda bazı şartlar karşılığında kademe kademe oyuncularımızı yetkilendiriyoruz.
Bu yetkilendirdiğimiz oyuncular yani üyelerimiz zaman zaman hata yapabiliyorlar.
Bir üye bağlı olduğu csd sunucudan bağımsız başka bir sunucunun yetkilerini kötüye kullandığı gerekçe ile bağlı olduğu csd sunucunun hizmetinin sonlandırılıyor olması hususu bizleri de hatta tüm csd sunucu sahiplerini de ilgilendiriyor demektir.
Biz sunucu sahipleri olarak bunun önüne nasıl geçebiliriz ki ..
[@Bilinmeyen Etiket]
Ömer bey konu hakkında fazla bilgiye sahip olmadığımızdan yukarıda anlatıldığı şekilde kafamıza takılan sorular bulunmaktadır.
Konu hakkında bizleri de aydınlatırsanız seviniriz..
Linklerini gizle |
-
benim anladığım kadarıyla csd bu tür saldırı olaylarında zarar vermemek için playerlara + artı server yönetimine böyle bir önlem alıyor en gerekliside bu hem kendi serverin var hemde başka bir sunucuda herkezin hakkı deyip böyle birşey yapması saçmalık yüzsüzce böyle demesi sinir eder ömer beyde gerekeni yapmış .
Linklerini gizle |
-
Ben şimdi cs80 ni aldım ben banlanmam dimi ?
Linklerini gizle |
Efso kafa açtın uzman bey
Buradaki olay aslında şu. Bu kişi bir sunucu sahibi yada ortaklık yetkisine sahip bir kişi. (Ben bilmiyorum ve forumda sunucularının tanıtım konusunu bu işi yapan kişi açmış.) Senin bu yetkilerin var. Senin bu yetkilerin olmasına rağmen, farklı bir sunucuya gidip, farklı bir isim ile yine bu ismi saklayarak bambaşka bir isim ile sürekli harita değiştirerek hangi hak ile rahatsız ediyorsun?
+ bu kişinin ürün bilgileri sorulmuş, akabinde IP adresi CSD Panel loglarina bakılarak bulunmuş ve ürünü iptal edilmiş. Yani sadece yetki değil, panelde verilmiş.
Umarım aradığınız cevaplapları vermişimdir, eğer yetmez der iseniz Ömer TELLİ ye mesaj atarak konuya yönlendirebilirim.
Buradaki olay aslında şu. Bu kişi bir sunucu sahibi yada ortaklık yetkisine sahip bir kişi. (Ben bilmiyorum ve forumda sunucularının tanıtım konusunu bu işi yapan kişi açmış.) Senin bu yetkilerin var. Senin bu yetkilerin olmasına rağmen, farklı bir sunucuya gidip, farklı bir isim ile yine bu ismi saklayarak bambaşka bir isim ile sürekli harita değiştirerek hangi hak ile rahatsız ediyorsun?
+ bu kişinin ürün bilgileri sorulmuş, akabinde IP adresi CSD Panel loglarina bakılarak bulunmuş ve ürünü iptal edilmiş. Yani sadece yetki değil, panelde verilmiş.
Umarım aradığınız cevaplapları vermişimdir, eğer yetmez der iseniz Ömer TELLİ ye mesaj atarak konuya yönlendirebilirim.
Linklerini gizle |
-
Senin üyen başka bir serverde yetki alsa ve bunu kötüye kullansa sonucunda serverin kapatıldığında bu şekilde konuşma yapmazsın.ByPassage yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:48 pm benim anladığım kadarıyla csd bu tür saldırı olaylarında zarar vermemek için playerlara + artı server yönetimine böyle bir önlem alıyor en gerekliside bu hem kendi serverin var hemde başka bir sunucuda herkezin hakkı deyip böyle birşey yapması saçmalık yüzsüzce böyle demesi sinir eder ömer beyde gerekeni yapmış .
Şimdi bu şekilde konuşma yapman aklımızdaki soruların cevapları almamızı baltalıyor biraz beklemeli daha etraflıca düşünmelisin.
Ki daha sadece bir üye olduğu bile belli değil ..
Zaten serverin asıl sahibi ise ve bu şekilde bir kötülük yapma niyetindeyse söylenecek söz zaten yok.
Linklerini gizle |
-
Yekta bizim sadece merak ettiğimiz suç işleyen csdurağı müşterisimi değil mi ?Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 24, 2019 8:57 pm Efso kafa açtın uzman bey
Yani sunucusunda üyemi sunucunun sahibi mi ?
Müşterisi olup olmadığını forum yetkilileri bilemeyeceğine göre sorularımızı Ömer bey yanıtlarsa seviniriz
En son uzman59 tarafından Çrş Nis 24, 2019 9:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan