yaptım ama bu seferde kendi sesim gitmiyorTruva! yazdı: Sal Nis 23, 2019 1:10 pm Hayır,düzeyler sekmesini dedim be ardından stereoyuda mikrofonuda devre dışı bırak sonra ilk önce stereoyu aktifleştir.

Moderatör: Moderatörler
yaptım ama bu seferde kendi sesim gitmiyorTruva! yazdı: Sal Nis 23, 2019 1:10 pm Hayır,düzeyler sekmesini dedim be ardından stereoyuda mikrofonuda devre dışı bırak sonra ilk önce stereoyu aktifleştir.
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
siz sağolun elinizden geleni yaptınız bir gün müsait oldugunuz gün pc bağlanıp uzaktan deniyebilirmiyiz belkide ben yapamadım sizin söyledikerlniziTruva! yazdı: Sal Nis 23, 2019 2:20 pm Sorun bende bu şekilde çözülmüştü hem sesim hem müzik sesi gidiyor idi,çözüm olmuyorsa sadece stereoyu kullanın başka bir çözüm yok size verebileceğim,technopat sosyalde konu açabilirsiniz isterseniz onlar çözebilirler belki benim çözüm önerilerim bu kadar,okuduğunuz için sağolun.
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
15:30 ile 22:00 arası çalışıyorum musait değilim o saatlerdeTruva! yazdı: Sal Nis 23, 2019 3:59 pm Tamam,cuma günü saat 6 da tw veya alpemix atarsanız ilgilenirim.
Linklerini gizle |