Beyler Hangisi ne işe yarıyor soylermısınız ?
#define FLAGS_BUILD ADMIN_IMMUNITY
#define FLAGS_LOCK ADMIN_RESERVATION
#define FLAGS_BUILDBAN ADMIN_KICK
#define FLAGS_SWAP ADMIN_KICK
#define FLAGS_REVIVE ADMIN_KICK
#define FLAGS_GUNS ADMIN_LEVEL_A
#define FLAGS_RELEASE ADMIN_BAN
#define FLAGS_OVERRIDE ADMIN_BAN
BaseBuılder Yardım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 421
- Server Ip/DNS: cs124.csduragi.com
- Clan İsmi: FAWORİ GAMİNG
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
BaseBuılder Yardım
build oluşturmadan sonra build yapmayı sağlar lock taş kilitlemeyi build ban inşa yasağı swap takım değiştirme revive yeniden canlandırma guns silah menüsü açmayı release oyunu başlatır override in ne olduğunu bilmiyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
BaseBuılder Yardım
Yapı oluşturmadan sonra nası yasakalrım taş oynatmayı ? yada hangisi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
BaseBuılder Yardım
oyun chate /ban nick yazarsaniz tas oynatmasi engellenirsatrasaman yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:27 pm Yapı oluşturmadan sonra nası yasakalrım taş oynatmayı ? yada hangisi
Linklerini gizle |
-
BaseBuılder Yardım
Ben Yarım istedim Başı boş amaçsız şey deil Yetkililer gerekeni yapar senin için @Yek'-ta @ShooTeR @Serhat ÖndeşNejovte yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:28 pmoyun chate /ban nick yazarsaniz tas oynatmasi engellenirsatrasaman yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:27 pm Yapı oluşturmadan sonra nası yasakalrım taş oynatmayı ? yada hangisi
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
BaseBuılder Yardım
Sıkıntıniz nedir beyfendi 7 yildir bb oyuncusuyum bb kodlarindan iyi anlarim yardimci olmak istedim sorun ne onu anlamadim /revive nick revler /ban nick build banlar /guns nick silah verirsatrasaman yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:31 pmBen Yarım istedim Başı boş amaçsız şey deil Yetkililer gerekeni yapar senin için @Yek'-ta @ShooTeR @Serhat ÖndeşNejovte yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:28 pmoyun chate /ban nick yazarsaniz tas oynatmasi engellenirsatrasaman yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:27 pm Yapı oluşturmadan sonra nası yasakalrım taş oynatmayı ? yada hangisi
Linklerini gizle |
BaseBuılder Yardım
1. ShooTeR yetkiyi aldıktan sonra çok bozdu, bizde yetkisini geri aldık. Artık yetkili değil. Serhatta 1337.satrasaman yazdı: Cum Nis 19, 2019 10:31 pm Ben Yarım istedim Başı boş amaçsız şey deil Yetkililer gerekeni yapar senin için Yek'-ta ShooTeR Serhat Öndeş
2. Yetkililerin yapması gereken şey burada nedir? Size farklı bir çözüm önerisi sunmuş. Tam istenen olmasa bile istenen ile bir bağlantısı var.
3. Yazınızda kin görüyorum. Buraya gelip cevap aldıktan sonra böyle yazarsanız kimse size yardımcı olmaz.
4. Bence burada gerekli olan davranışlarınızdan ötürü konuyu silinenlere taşımak. Tekrarında uyarıyı sistem üzerinden alırsınız.
5. Bir sorun olduğu zamanda bildir butonunu kullanmalısınız.
Linklerini gizle |