Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bilgisayar tek seferinde açılmıyor

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
akrep99

Mesaj gönderen akrep99 »

Selamın aleyküm
arkadaşlar windows 10 kullanıyorum bilgisayarım açma -kapama tuşuna bir defa basınca açılıyor fakat burda 1.resimdeki gibi kalıyor
sonra 5 10 saniye bekliyorum açılmıyor orda kalıyor ve hemen sonra resetleme tuşuna basiyorum açılıyor 2.resimdeki gibi altta yükleniyor simgesi çıkıyor yani tek seferde açılmıyor sorun ne olabilir sizce windows 7 ken böyle bir sorun yoktu win 10 sevdiğim için değiştirmek istemiyorum

1.
Resim

2. seferde açılıyor

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Nejovte
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 213.238.173.90
Clan İsmi: MRTeam Clan

Mesaj gönderen Nejovte »

Hard Disk Yanmiş Olabilir boot ayarlarina gelerek hard disk yanik olup olmamismi diye bakiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

1. Resimdeki halde iken klavyenin numlock ışığının yandığına ve yanıp sönebildiğini kontrol et.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Windows10 un çalışma prensibi diğer işletim sistemlerininki gibi değil. Bilgisayarı kapatır iken ekran kararır ama bilgisayar 40-50 saniye sonra kapanır. Açılır iken hızlı açılsın diye bazı ayarları kenara koyar. Eğer bunları kenara koyamaz ise açılır iken 3-4 dakika bekletir.
İlk açılışta 5-10 dakika bekleyin, açılması lazım. Daha sonra böyle bir şey yapmaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala