Android şifre hk.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 694
- Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
- Clan İsmi: ImparatorCS
Android şifre hk.
Ben telefonumun şifresini unuttum sıfırlamadan nasıl kırabilirim ? veya dosyalarımı nasıl kurtarabilirim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
Android şifre hk.
Eger desense ya tum cihazlarda yada bazi cihazlarda desen kilidinde fazla hata yapildiginda bi yerlede desenimi unuttunuz diye yer cikar oraya tiklayip telefona bagli olan gmail ve sifre girilir diye biliyorum
En son TheEminReis$00 tarafından Sal Nis 09, 2019 9:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Android şifre hk.
yazılı şifreTheEminReis$00 yazdı: Sal Nis 09, 2019 9:29 pm Acaba sifre turunuz nedir ornek: desen, yazili sifre vb
Linklerini gizle |
-
-
Android şifre hk.
Sarj alletinin usb sini pc diger kismini telefona baglayin eger pc telefona usb ile baglanirsa telefonun icine girip gereken dosyalari pc aktarbilirsiniz ama giridiginiz de veya aktardiginizda sifre istemezse
Linklerini gizle |
-
Android şifre hk.
Şifre olduğu için sadece şarj etmeye yarıyor.TheEminReis$00 yazdı: Sal Nis 09, 2019 9:38 pm Sarj alletinin usb sini pc diger kismini telefona baglayin eger pc telefona usb ile baglanirsa telefonun icine girip gereken dosyalari pc aktarbilirsiniz ama giridiginiz de veya aktardiginizda sifre istemezse
Linklerini gizle |
-
Android şifre hk.
Videoyu izleyeceksin kısaca özetleyeyim
Arkadaş telefonuna odin programı ile TWRP kuruyor. o program ile usbden kuruluma denetim veriyor ve bilgisayardan minimal adb fastboot ile belirtilen komutları girerek telefondan şifreleri silmiş oluyor. Senin ilk işin telefonun markasına youtube'a yazıp twrp kurulumuna bakmak olsun
https://www.youtube.com/watch?v=Ty4I9cuG4O4
Arkadaş telefonuna odin programı ile TWRP kuruyor. o program ile usbden kuruluma denetim veriyor ve bilgisayardan minimal adb fastboot ile belirtilen komutları girerek telefondan şifreleri silmiş oluyor. Senin ilk işin telefonun markasına youtube'a yazıp twrp kurulumuna bakmak olsun
https://www.youtube.com/watch?v=Ty4I9cuG4O4
Linklerini gizle |