Yekta Bey bakarmısınız ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 517
Yekta Bey bakarmısınız ?
Merhabalar Sayın csduragi Yoneticileri Ben Musallat gaming Kurucusu Celil Esen Ben her AF konusu Actırdıgımda Neden ip yasak Koyuyorsunuz Ben sizden af diliyorum Hosgeldiniz Kısmında Omer abimizin Sarkısı Acılmış Kufurlu Ve o Yuzden Yasaklandık Ve her AF Konusu Actıgımızda Forumdan Banlanıyoruz
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
kaç defa dedi foruma uygun konu açın die rahat durun işte onaylasın yekta bey
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4
Yekta Bey bakarmısınız ?
Uygun zaten kardeısm Neresi Uygun degil Baska kurallarmı Eklendi ?
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
Eğerki özür konunuz kabul edilmiyorsa, yasağınız devam ediyor demektir. O yüzden de ban yemeniz gayet doğal.
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
oylama konusu acıyosunCelil Kayra Esen yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:42 pm Uygun zaten kardeısm Neresi Uygun degil Baska kurallarmı Eklendi ?
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
Respectinde Devam ediyordu ama ? Onlarınki Nasıl onaylandı ?Dragan Ratkoviç yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:42 pm Eğerki özür konunuz kabul edilmiyorsa, yasağınız devam ediyor demektir. O yüzden de ban yemeniz gayet doğal.
Linklerini gizle |
Yekta Bey bakarmısınız ?
Af konusu açıp forumda ki konulara mesaj atıyorsanız yasaklarım. Sonuçta yasaklısınız. Yasaklanan kullanıcı adınız ne?
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
Onların özürü kabul edildi yasağı kalktı, siz konu açıp sadece beklemeniz lazım sessizce beklemeniz.Celil Kayra Esen yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:44 pmRespectinde Devam ediyordu ama ? Onlarınki Nasıl onaylandı ?Dragan Ratkoviç yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:42 pm Eğerki özür konunuz kabul edilmiyorsa, yasağınız devam ediyor demektir. O yüzden de ban yemeniz gayet doğal.
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
BY C!LG!n dı Bizim yasaklanma Sebebimiz Hosgeldinizde Omer abimizin Kufurlu sarkısını actılarYek'-ta yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:44 pm Af konusu açıp forumda ki konulara mesaj atıyorsanız yasaklarım. Sonuçta yasaklısınız. Yasaklanan kullanıcı adınız ne?
Linklerini gizle |
-
Yekta Bey bakarmısınız ?
Ben oyle yaptım zten tam senın dedigin gibi fakat onaylanmadı ve ban attılarDragan Ratkoviç yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:45 pmOnların özürü kabul edildi yasağı kalktı, siz konu açıp sadece beklemeniz lazım sessizce beklemeniz.Celil Kayra Esen yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:44 pmRespectinde Devam ediyordu ama ? Onlarınki Nasıl onaylandı ?Dragan Ratkoviç yazdı: Sal Nis 09, 2019 7:42 pm Eğerki özür konunuz kabul edilmiyorsa, yasağınız devam ediyor demektir. O yüzden de ban yemeniz gayet doğal.
Linklerini gizle |