Fastdownloadın bazen çalışmamasının sebebi cs açıkken bir ipdeyken başka bir ipye girince çalışmaması çık gir yapınca çalışıyor ama her zaman olmuyor bu yoksa her oyuncuda da çalışıyor. Yanlışım varsa düzeltinYek'-ta yazdı: Çrş Nis 03, 2019 4:47 pm Yüklenme süresi fastdownload olmadan ele alınır. Çünkü bazı oyuncularda fastdownload işlemiyor. Bu sebep ile sadece ilk 30 ip adresinde bu kural var.
İlk 30 ip giriş süresi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 403
İlk 30 ip giriş süresi
Link: | |
Linklerini gizle |
İlk 30 ip giriş süresi
Net bir olayı yok onun. Ben Steam olmama rağmen jailbreak sunucularına fastdownload ile giremiyorum. İlla beni uzun uzun bekletiyor.
Örnek olarak attığım modellerden arayın, o modellere benzer modeller kurabilirsiniz. Siz şimdi 1-2 MBlık hızlı download diye başlarsınız, başka birisi 4 MBlık model fastdownload ile iniyor der ortalık karışır. O yüzden hiçbir şekilde müsaade edilmiyor.
Örnek olarak attığım modellerden arayın, o modellere benzer modeller kurabilirsiniz. Siz şimdi 1-2 MBlık hızlı download diye başlarsınız, başka birisi 4 MBlık model fastdownload ile iniyor der ortalık karışır. O yüzden hiçbir şekilde müsaade edilmiyor.
Link: | |
Linklerini gizle |