İlk 30 ip giriş süresi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 403
İlk 30 ip giriş süresi
İlk 30 ip de model yüklemeyi düşünüyoruz. Giriş süresi ne kadar olursa kabul edilir? Bi sınırlaması varsa söyler misiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
İlk 30 ip giriş süresi
Yekta Adminin dediği bir yazıyı buldum mağradan çıkartıp önüne koyuyorum buna bakılırsa 2-3 model bile sorun yaratacaktır.3-4 model dahi olmaz. İlk 30 ip dosya yükleme konusunda en az olması gereken sunucular. Göstermiş olduğunuz bır silah modeli 3 mb oluyor zaten. Bayrak kapmacayı bayrak kapmaca yapan silah modelleri değildir. Bayrak kapmacayı bayrak kapmaca yapan haritada 2 tane taşınabilir bayrak olmasıdır.
Linklerini gizle |
İlk 30 ip giriş süresi
O konuda gösterilen m4a1 modeli 3 mb olduğu için olmaz dedim. Eğer kurulmak istenen model 300 KB ise neden sorun olsun? Konuları takip ederek cevapları alın.DemirDesigin yazdı: Çrş Nis 03, 2019 2:42 pmYekta Adminin dediği bir yazıyı buldum mağradan çıkartıp önüne koyuyorum buna bakılırsa 2-3 model bile sorun yaratacaktır.3-4 model dahi olmaz. İlk 30 ip dosya yükleme konusunda en az olması gereken sunucular. Göstermiş olduğunuz bır silah modeli 3 mb oluyor zaten. Bayrak kapmacayı bayrak kapmaca yapan silah modelleri değildir. Bayrak kapmacayı bayrak kapmaca yapan haritada 2 tane taşınabilir bayrak olmasıdır.
Model ne modeli olacak? Boyutu ne kadar?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
İlk 30 ip giriş süresi
Kusura bakmayın, pek model kullanan biri değilim.Yek'-ta yazdı: Çrş Nis 03, 2019 2:57 pm O konuda gösterilen m4a1 modeli 3 mb olduğu için olmaz dedim. Eğer kurulmak istenen model 300 KB ise neden sorun olsun? Konuları takip ederek cevapları alın.
Model ne modeli olacak? Boyutu ne kadar?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
İlk 30 ip giriş süresi
M4 ak deagle ve awp modeli kullanmayı düsünüyoruz modeller 3 mb olsa bile fast ftp ile daha hızlı iniyor bir süre verilirse ve o süreyi geçmeyecek şekilde ayarlayacağız tahmini 15 sn yi geçmez size uyar mı ?
Linklerini gizle |
-
İlk 30 ip giriş süresi
Ak 1.9 deagle 1.2 m4 ise 2.5 mb gösteriyor ama önemli olan süre değil mi ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
-
İlk 30 ip giriş süresi
10 ?
Tahmini bir süre verdim elbet daha az olur diye tahmin ediyorum
Linklerini gizle |